“ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ”

ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 2 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ”

 

 

 

Σας ενημερώνουμε πως μετά τα γεγονότα για την επιλογή σημαιοφόρου για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και μετά από ώριμη σκέψη, αποφασίσαμε να παραιτηθούμε από τα καθήκοντά μας σαν μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Εμπορείου Θήρας.

Ο σκοπός μας να συμμετέχουμε εξ αρχής στο σύλλογο ήταν η πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με τα υπόλοιπα μέλη για το καλό των παιδιών και το καλό του σχολείου. Μόνο που εμείς είχαμε στο μυαλό μας ΟΛΑ τα παιδιά χωρίς καμία εθνική ή άλλη διάκριση.
Είναι φυσικό και σεβαστό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις από τις δικές μας και ο σύλλογος να κινείται βάσει των αποφάσεων της πλειοψηφίας. Παρόλα αυτά στις ενέργειες του συλλόγου για την επιλογή του σημαιοφόρου για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου τα υπόλοιπα μέλη αποφάσισαν κρατώντας μας επιμελώς εκτός των συζητήσεων που έγιναν σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ των μελών που είχαν κοινές απόψεις. Ενέργησαν λοιπόν χωρίς να μας γίνει η παραμικρή ενημέρωση παρά μόνο εκ των υστέρων.

Αν πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε με οποιοδήποτε τρόπο να βάλουμε ένα λιθαράκι στην αλλαγή προς το καλύτερο του σχολείου μας, θα παραμέναμε κι ας ξέρουμε πια πως η παρουσία μας είναι μάλλον ανεπιθύμητη και σίγουρα μη αρεστή. Όμως μας είναι πλέον ξεκάθαρο πως το αντικείμενο ενδιαφέροντος αυτού του συλλόγου δεν συμβαδίζει με αυτό που είχαμε αρχικά στο μυαλό μας.
Δηλώνουμε πως θα παραμείνουμε πρόθυμες να βοηθήσουμε τα παιδιά και τους διδάσκοντες σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Με εκτίμηση
Σοφία Δημόγλου
Ειρήνη Ζαμπέλη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *