Η SANTOWINES ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΕΣ  ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

 

ape66728b_21santorini_santowinesjejednmznejvyz «Η SantoWines  γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Hμέρα Οινοτουρισμού

 

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η SantoWines συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού προσφέροντας την ξεχωριστή οινική εμπειρία της Σαντορίνης μέσα από ανοικτές στο κοινό γευσιγνωσίες και οργανωμένες ξεναγήσεις στο Οινοποιείο.

“Στο οινοποιείο της SantoWines υποδεχόμαστε κάθε μέρα, όλο τον χρόνο, επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη” σημειώνει ο κύριος Μάρκος Καφούρος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της SantoWines. “Στις 13 Νοεμβρίου όμως γιορτάζουμε μια ιδιαίτερη ημέρα που “ενώνει” οινοποιεία από περισσότερες από 60 αμπελουργικές ζώνες της ηπείρου μας- κι όχι μόνο-  δημιουργώντας  μια κοινή, μεγάλη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ατζέντα εκδηλώσεων με επίκεντρο το κρασί και τον Οινοτουρισμό “.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η ομάδα της SantoWines θα προσφέρει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες:
– Γευσιγνωσία οίνων από τις 10:00 έως τις 16:00
– Οργανωμένες ξεναγήσεις στο Οινοποιείο και προβολή ντοκιμαντέρ για τον Θηραϊκό αμπελώνα κάθε 2 ώρες (10:00 – 12:00 – 14:00 – 16:00)

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό στο Facebook με πλούσια δώρα για 5 νικητές που θα αναδειχτούν μέσω κλήρωσης.

Περισσότερες πληροφορίες:
Κέντρο Οινοτουρισμού SantoWines Τηλ. 22860 22596 εσωτ. 100

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού ξεκίνησε το 2009 ως μια πρωτοβουλία της RECEVIN (European Network of Wine Cities) και πραγματοποιείται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου. Σύντομα ξεπέρασε τα Ευρωπαϊκά σύνορα και πλέον η Ημέρα Οινοτουρισμού γιορτάζεται το δεύτερο Σαββατοκύριακο  του Νοεμβρίου και στις ΗΠΑ, Αργεντινή και Ουρουγουάη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *