“Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΩΝ ΠΑΣΤΕΛ ΧΡΩΜΑΤΩΝ”

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΣXΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ HARPERS BAZAAR

 

 

 

   H Σαντορίνη, είναι κυρίως διάσημη για το λευκό και το μπλε, που κυριαρχούν στα κτίρια και τους οικισμούς. Υπάρχουν όμως και τα μαλακά, παστέλ χρώματα που χρησιμοποιούνται συχνά και δίνουν τον δικό τους τόνο στο οικιστικό τοπίο του νησιού (όταν δεν το παρακάνει η νεοπλουτίστικη επιδειξιομανία). Το περιοδικό Harpers Bazaar, την κατέταξε μάλιστα κορυφαία στον κόσμο για τους “εραστές των παστέλ χρωμάτων”.

Γράφει το περιοδικό (στην Ινδονησιακή του έκδοση): “Γνωστή ως το «supermodel των Ελληνικών Νησιών», η Σαντορίνη έχει Insta-worthy τοπίο (σ.σ. Είναι ένας νεολογισμός που προκύπτει από το Instagram και το worthy -αντάξιο). Η σύνθεση του λευκού χρώματος στα σπίτια κατά μήκος του λόφου, τα ηφαιστειακά βράχια, οι πολύχρωμες παραλίες με βότσαλα. Σε συνδυασμό με το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας, καθώς και τις απόψεις ενός απαλού λυκόφωτος. Το νησί που γεννήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για προσωπικότητες που φτάνουν μέχρι και τις μεγάλες μορφές του κόσμου της μόδας .

Εάν έχετε ευκαιρία για διακοπές στη Σαντορίνη, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ένα χωριό που ονομάζεται Οία, και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού…”.

5 Destinasi Liburan Untuk Pencinta Warna Pastel

 

Santorini, Yunani

 

 

Alicante, Spanyol

 

.

Cape Town, Afrika Selatan

Bo-Kaap memiliki deretan rumah-rumah berwarna pastel yang berdempetan, dengan jalanan berkerikil peninggalan abad ke-18. Menyerupai tumpukan bangunan lego dengan warna-warna pastel, mint greenduck-egg bluelilac, dan baby pink.

Curaçao, Kepulauan Karibia

i.

Mexico City, Meksiko

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *