Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (18-20/11)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

 

 

1“Στη διεθνή έκθεση Philoxenia 2016 στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε και φέτος ο Δήμος Θήρας κατά το διάστημα 18 με 20 Νοεμβρίου 2016.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Σαντορίνη «έκλεψε» και φέτος τις εντυπώσεις, μια και το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα αυξημένο. Οι επισκέπτες της έκθεσης (επαγγελματίες και κοινό) ενημερώθηκαν για τις επιλογές που έχει ο επισκέπτης στο νησί μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ πήραν μαζί τους επιπλέον ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό.

Το παρόν στην έκθεση και στο περίπτερο έδωσαν αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σαντορίνη, έχοντας τη δυνατότητα παράλληλα να πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

“Το περίπτερο, μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κος Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.

Το Δήμο Θήρας εκπροσωπεί ο κος Λουκάς Μπελλώνιας.

Η Philoxenia και η παράλληλη έκθεση Hotelia συγκεντρώνουν την «αφρόκρεμα» του ελληνικού τουρισμού και εκατοντάδες ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες (hosted buyers). Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 600 εκθέτες, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές η επισκεψιμότητα φέτος ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Η επόμενη διεθνής έκθεση που θα συμμετέχει ο Δήμος Θήρας είναι η Greek Tourism Expo 2016, 25 με 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο Metropolitan Expo”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *