Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

 

 

 

Η Σαντορίνη, είναι ασφαλώς ένα από τα πλέον φωτογραφημένο νησί του κόσμου. Όμως, η πρόταση -εκτός από διακοπές- να αποτελέσει το φόντο για μια φωτογράφιση, δίπλα σε μεγαλειώδη τοπία όπως το Big-Ben του Λονδίνου και πάνω από την περίφημη “Σαγράδα Φαμίλια” της Βαρκελώνης (έργο του Γκαουντί) ή τη γυάλινη πυραμίδα του Λούβρου, αποτελεί κάτι αξιοσημείωτο. Το ινδονησιακό ταξιδιωτικό πόρταλ detik, δημιούργησε τη λίστα με τα φωτογενή μέρη της Ευρώπης, τοποθετώντας τη Σαντορίνη στη δεύτερη θέση

“Ένας ταξιδιώτης θέλει ρομαντική απόδραση σε μια χώρα instagenik; (σ.Santonews, νεολογισμός του φωτογενής, που διαμορφώθηκε λόγω της κυριαρχίας του instangram), η Σαντορίνη, στην Ελλάδα είναι η απάντηση. Αυτό το νησί έχει πάρα όμορφο χρυσό ηλιοβασίλεμα και μια σειρά από κατάλευκους οικισμούς.
Το βράδυ, ολόκληρη η πόλη είναι διακοσμημένη με χρωματιστά χρυσά και έντονα φώτα. Φανταστείτε στυλ OOTD ( σ.Santonews, αγγλικό ιδιωματικό αρκτικόλεξο που σημαίνει περίπου το: πολυσύχναστο, πασίγνωστο) ενώ οι διακοπές εδώ, είναι cool!. Σίγουρα θα κάνει τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ζηλεύουν”.

 

1. London, Inggris

(Andi Saputra/detikTravel)(Andi Saputra/detikTravel)

2. Santorini, Yunani

(Liu Hendro/d'Traveler)(Liu Hendro/d’Traveler)

3. Barcelona, Spanyol

(Mahesa Krishna/d'Traveler)(Mahesa Krishna/d’Traveler)

4. Milan, Italia

(Muhammad Rizal Sholahuddin/d'Traveler)(Muhammad Rizal Sholahuddin/d’Traveler)

5. Paris, Prancis

(Thinkstock)(Thinkstock)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *