Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

“Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Σαντορίνης σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Ο Δήμος Θήρας συμμετείχε δυναμικά στη Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT) 2017 στη Μόσχα, Ρωσία (14-16/03) και στο Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι, Γαλλία (16-19/03). Κεντρικό θέμα και των δύο εκθέσεων η «Σαντορίνη, προορισμός όλο το χρόνο», εστιάζοντας στις δυνατότητες που προσφέρει ο προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου καθώς και τα τοπικά προϊόντα του νησιού μας.

Η έκθεση Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT) 2017 πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Ρωσία και φέτος συμμετείχαν σε αυτή περισσότεροι από 1.800 εκθέτες/επαγγελματίες του τουρισμού και σχεδόν 200 προορισμοί τουρισμού.

Το περίπτερο της Σαντορίνης – στελεχωμένο με έμπειρο ρωσόφωνο προσωπικό, με εξειδικευμένη γνώση του τουριστικού προϊόντος του προορισμού – επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, δημοσιογράφων, travel bloggers κ.α. οι οποίοι παρέλαβαν προωθητικό υλικό του νησιού. Στην έκθεση παραβρέθηκαν και επαγγελματίες του τουρισμού του νησιού, ενώ συμμετείχαν πολλά ταξιδιωτικά γραφεία και tour operators, για τα οποία η Σαντορίνη αποτελεί κεντρικό προορισμό των ταξιδιωτικών τους υπηρεσιών.

Το περίπτερο της Σαντορίνης παραβρέθηκε επίσης και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Ρωσία κ. Ανδρέας Φρυγανάς. Το Δήμο Θήρας εκπροσώπησε στην έκθεση ο κ. Λουκάς Μπελλώνιας.

Η έκθεση Salon Mondial du Tourisme αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις κοινού για τον τουρισμό. Οι νέες τάσεις, προτάσεις και εναλλακτικές στον χώρο του τουρισμού παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό, το οποίο ως επί το πλείστον προγραμματίζει τις διακοπές του μετά από αυτή την έκθεση. Το περίπτερο της Σαντορίνης, το οποίο βρισκόταν σε προνομιακή θέση στην είσοδο της έκθεσης, είχε ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα, με τους ενδιαφερόμενους να ζητούν περισσότερες πληροφορίες για τη Σαντορίνη και να λαμβάνουν σχετικό πληροφοριακό υλικό. Το περίπτερο επισκέφτηκαν επίσης πολλοί travel bloggers και travel experts.

Το Δήμο Θήρας εκπροσώπησαν στην έκθεση οι κ.κ. Ιωάννα Βαμβακούρη και Κρυσταλλία Παπαοικονόμου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *