Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ “ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ”

ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

 

 

 

ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ

“Η ομάδα ‘Ας μην μείνουμε στα λόγια ‘και τελικά δεν έμεινε στα λόγια. Η δράση μας ,μικρά δωράκια για την μαμά και το μπαμπά παιδιών που πάσχουν και νοσηλεύονται σε ογκολογικές κλινικές της χώρας μας.

Σκοπός της προσπάθειας μας αυτής να δώσουμε λίγη χαρά στους γονείς των παιδιών που αγωνιούν και ένα μήνυμα ότι η κοινωνία του νησιού μας είναι κοντά τους, όχι μόνο με την σκέψη τους αλλά ουσιαστικά και με πράξεις Η συλλογή τον δώρων αυτών έγινε από νηπιαγωγεία , επαγγελματίες και ιδιώτες του νησιού μας.

Νηπιαγωγοί και γονείς ανταποκρίθηκαν και με μεγάλο ζήλο μας βοήθησαν . Αυτό όμως που κατάφεραν και είναι αξιοθαύμαστο ήταν να παρακινήσουν τα παιδιά αυτών και μαζί με τα δωράκια συμμετέχουν και εκείνα ζωγραφίζοντας το κάθε ένα ξεχωριστά ως τι δική τους πρόσφορα για τα παιδιά που νοσούν. Ιδιώτες που πρόσφεραν και εκείνοι με την σειρά τους ότι μπορούσαν και θέλοντας να μάθουν περισσότερα για τι δράση και την ομάδα μας.

Δεν θα μπορούσα βέβαια να μην γράψω και για τους επαγγελματίες του νησιού που για πρώτη φόρα η ομάδα μας πλησίασε. Επαγγελματίες που άνοιξαν με χαρά την πόρτα του καταστήματος τους ακούγοντας μας με ενδιαφέρων και προσφέροντας μας ότι είχαμε ανάγκη. Τελικά αυτό που διαπιστώνω οντάς εθελόντρια σε μια ομάδα είναι ότι συνάνθρωποι μας θέλουν να προσφέρουν αλά και να συμμετέχουν αρκεί να το γνωρίσουν. Όσο για εμάς ο εθελοντισμός δεν είναι απλά μια λέξη αλλά ένα όραμα. Όραμα που στόχο έχει να συμπαρασύρει συνανθρώπους μας να βγουν απ το μικρό κόσμο τους και να δουν με μια διαφορετική μάτια τον κόσμο. Δεν νομίζετε ότι αξίζει;”.

Εθελόντρια ομάδας ‘ Ας Μην Μείνουμε στα Λόγια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *