“Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ”

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΙΛΑ

 

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

“Η ψήφος της … τιμωρίας και του… χαβαλέ είναι μια ανεύθυνη ψήφος που οδηγεί την Ελλάδα ή σε αδιέξοδο ή στον φασισμό!!

Ήταν η πρώτη συνεδρίαση της βουλής όταν οι κάμερες συνέλαβαν τον Κο Αλέκο Φλαμπουράρη, υπεύθυνο Υπουργό για τον Συντονισμό της Κυβέρνησης, και Πολιτικό Μέντορα του Κου Τσίπρα, να σημειώνει στα χαρτιά του το όνομα του Κου Λεβέντη με την ένδειξη …. στα υπόψιν?. Δεν πέρασε πολύς καιρός και το …..υπόψιν σωσίβιο Λεβέντη έπρεπε να χρησιμοποιηθεί. Το καράβι της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βουλιάζει καθώς ο λαός καλείται να καλύψει από την τσέπη του τα 100 Δις €, που πλήρωσε δίδακτρα η χώρα για να μάθει ο Κος Τσίπρας και παρέα του να κυβερνούν!!! .

Έτσι αυτοί που ξεγελάστηκαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, απογοητευμένοι και αηδιασμένοι από το ψέμα και την δημαγωγία , βλέποντας πως δεν υπήρχε άλλη λύση πέραν από αυτή που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ το 2010, είτε επιστρέφουν στα κόμματα που εκφράζουν την Πραγματική Κεντροαριστερά, είτε θυμωμένοι, ψάχνουν λύση τιμωρίας όλων των πολιτικών, στην Άκρα Δεξιά, δένοντας έτσι την χώρα στο άρμα του Φασισμού, από τον οποίον, σε περίπτωση που μετανιώσουν, και αυτό είναι κάτι παρά πάνω από βέβαιο, δεν θα υπάρχει άλλος δρόμος επιστροφής, παρά μόνο αυτός που ακολούθησαν τα παιδιά του Πολυτεχνείου με την θυσία τους.

Αυτό βεβαίως πολύ λίγο απασχολεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που γαντζωμένα στην καρέκλα προσπαθούν να απολαύσουν ημέρες Δόξας και Εξουσίας που απέκτησαν απρόσμενα. Ούτε βέβαια και τους ΑΝΕΛ που είναι το πλησιέστερο ιδεολογικά προς την Άκρα Δεξιά κόμμα!! Αυτό που τους απασχολεί είναι το σταμάτημα της διαρροής των Ψηφοφόρων προς την Δημοκρατική

Συμπαράταξη, την οποία για να την σταματήσουν χρησιμοποιούν ως ανάχωμα το…. υπόψιν κόμμα του Κου Λεβέντη, προσπαθώντας να αναγορεύσουν σε ρυθμιστή της πολιτικής ζωής της χώρας, ένα κόμμα που μετά από τόσα τηλεοπτικά ευτράπελα τόσων χρόνων μπήκε στη βουλή για πρώτη φορά, εισπράττοντας την ψήφο που κυρίως του έδωσαν οι νέοι, για να εκφράσουν την απαξίωση που ένιωθαν για τα άλλα Κόμματα, εξαιτίας της Οικονομικής Κρίσης. Έτσι όταν τα κόμματα του Κεντροαριστερού χώρου, αρνούνται να στηρίξουν τις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο επειδή αυτοπροσδιορίζεται ως ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τους παρουσιάσουν ως δορυφόρους της Ν.Δ, εμφανίζοντας το Κόμμα του Κου Λεβέντη ως το μόνο Κεντροαριστερό κόμμα.

Έτσι ενώ κατακεραυνώνουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη που, θέλοντας να μη παίξει το παιχνίδι του Κου Τσίπρα, ψήφισε η απλή αναλογική να ισχύσει από τις μεθεπόμενες και όχι από τις επόμενες εκλογές, σιωπούν και αποκρύπτουν το πολιτικό Συνεταιρισμό του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κο Λεβέντη, ο οποίος αρνήθηκε να ψηφίσει την πρόταση για σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής, που θα καταδείκνυε τα τεράστια πολιτικά εγκλήματα την…. Βαρουφάκειο Εποχή, στα οποία εμπλέκεται και ο Κος Τσίπρας, και τα οποία ακύρωσαν τις 5ετης θυσίες του λαού, οδηγώντας την χώρα σε πλήρες αδιέξοδο!!!

Το πρόβλημά τους δεν είναι που οδηγούν τη πατρίδα. Το πρόβλημά τους είναι η ακύρωση της Αναγέννηση της Κεντροαριστεράς και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, που ακολουθώντας ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ πολιτική, μακριά από την Συντηρητική και χωρίς ανθρωπιά Δεξιά, άλλα και μακριά από τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί την μόνη διέξοδο στο αδιέξοδο.

Για την επιβίωση της χώρας υπάρχει ανάγκη ο Ελληνικός Λαός και κυρίως η νέοι διαβάσουν την πρόσφατη ιστορία της χώρας, να δουν την αλήθεια κατάματα, και να σκεφτούν ψύχραιμα και υπεύθυνα, γιατί δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ανέντιμοι και φαύλοι.

Ούτε πρέπει να υιοθετούν πάντοτε την ωραιοποιημένη πραγματικότητα που στέκεται απέναντί μας αμείλικτη.

Η επιλογή της ισοπέδωσης και της… τιμωρίας οδηγεί τη χώρα στο Φασισμό, και η επιλογή του… Χαβαλέ σε διαιώνιση του πολιτικού και οικονομικού αδιεξόδου.

Σύρος 23/8/2016

Δημήτρης Μπάιλας

π. Νομάρχης Κυκλάδων

Υποψήφιος βουλευτής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *