ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ

ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Σ.ΚΙΤΣΟΥ- ΝΕΑ ΑΣΑΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

2 ΜΙΚΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

pedikes_chares_dimarchos_kitsou Η Σοφία Κίτσου, είναι επίμονη (προς τιμήν της) και για μια ακόμα φορά έθεσε το ζήτημα για τις παιδικές χαρές, που είναι σημασμένες ως επικίνδυνες, αλλά ορθάνοιχτες. Το έθεσε ξανά, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος απάντησε. Τι απάντησε;. Επικαλέστηκε το νόμο 4412 που όμως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) στις 8 Αυγούστου 2016 (https://www.e-nomothesia.gr/demosia-erga/nomos-4412-2016.html . Άρα, να μια ακόμα “πραγματικότητα” του κ. Δημάρχου. Το πρόβλημα ανέκυψε στις 7 Αυγούστου 2016 και αφού ο Δήμος έτρεξε με 1.000, ήρθε ο κακός ο Νόμος και τον σταμάτησε.

Το καλό είναι, πως ο κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, δείχνει να πιστεύει αυτά που λέει. Άρα έχει “ήσυχη συνείδηση”. (Τα εισαγωγικά, υποδηλώνουν, πως η συγκεκριμένη ατάκα, ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον ίδιο).

 

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΑΙΓΛΗ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ λέει:

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ!!ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ!!ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!ΤΕΛΟΣ!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ!!ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΦΤΩ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *