Η ΝΔ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΣ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ “ΣΧΟΛΙΑ”

 

 

 

adonis03” Κεντρική Ομιλία στη Σαντορίνη του Αντιπροέδρου Ν.Δ Άδωνη Γεωργιάδη και του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ΝΔ Γιάννη Βρούτση”

 

 

   Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016,πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία στη συνεδριακή αίθουσα της Ένωσης Γεωργικών Προϊόντων ,με ομιλητές τον Αντιπρόεδρο ΝΔ κ. Άδωνη Γεωργιάδη και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κ. Γιάννη Βρούτση.Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

   Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι πολιτευτές της ΝΔ Κυκλάδων κ.κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, Βακόνδιος Γεώργιος,Κατερίνα Μονογυιού κ ο Πέτρος Μαντούβαλος επίσης ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Ν. Αιγαίου κος Φοίβος Παρασκευόπουλος καθώς και ο Σύμβουλος Νομοθετικού Έργου του Προέδρου κος Φίλιππος Φόρτωμας.Επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θήρας,η Έπαρχος Θήρας καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σύρου κος Στάθης Μπαρμπούνης.

   Στη συζήτηση αναφέρθηκαν ζητήματα που απασχολούν καίρια τη χώρα μας και ειδικότερα τη Σαντορίνη (Φ.Π.Α, Νοσοκομείο).Συγκεκριμένα ο κύριος Γεωργιάδης ανέπτυξε τη θέση του,ως Υπουργός Υγείας τότε,για τη λειτουργία του Νοσοκομείου με ΣΔΙΤ.Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει αποδέκτες ανακριβών σχολίων σχετικά με το μέλλον του Νοσοκομείου.

   Η ΝΔ κατά τη διάρκεια της οποίας το Νοσοκομείο θεμελιώθηκε και παρελήφθη έχει μία θέση και σταθερή και αυτή δεν είναι άλλη από τη βιώσιμη λειτουργία του, με υψηλού επιπέδου παροχές υγείας για το Σαντορινιό λαό και τους επισκέπτες μας.

   Όσον αφορά σχόλια που ειπώθηκαν, μειώνοντας την νοημοσύνη της Τοπικής και των παρευρισκομένων στην ομιλία, θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι μεταξύ αυτών την ομιλία παρακολούθησαν και σοβαροί επιχειρηματίες του τόπου μας με σημαντική κοινωνική προσφορά προς αυτόν.

 

 

 

                                      O Πρόεδρος

 

 

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *