ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΚΑΤ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΝΕΩΚΟΡΟΙ ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟ ΝΑΪΔΡΙΟ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

 

 

 

 

φωτό αρχείου

φωτό αρχείου

Το πρόβλημα στέγης του Λυκείου Φηρών, είναι γνωστό πολλά χρόνια. Τα παιδιά, είναι αναγκασμένα να κάνουν μάθημα σε κοντέινερ (όποιος τις δει, θα καταλάβει ότι ακόμα και ο όρος “προκατασκευασμένες”, είναι υπερβολικός). Τι κάνει ο Δήμος;. Ταράζει τους μαθητές στη… νομιμότητα. Την ώρα μάλιστα που απέναντι στοιχειώνει ένας τσιμεντένιος σκελετός, τον οποίο δεν τολμούν να αγγίξουν, λες και θα υπήρχε δικαστής που να καταδικάσει δύο (αυτόν που τους ξεκίνησε και αυτόν που θα τους αποπερατώσει) πως ενήργησαν με δόλο και για ίδιο όφελος.

Από πέρυσι ασκούνταν έντονες και συνεχείς πιέσεις και φέτος στα τέλη Ιουλίου ο Σύλλογος Γονέων έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας, σημειώνοντας μάλιστα: “Η άμεση αντικατάσταση της μιας εκ των τριών προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας λόγω βεβαιωμένης ακαταλληλότητας με την από 5/4/2016 έκθεση αυτοψίας της τεχνικής σας υπηρεσίας , είναι πλέον επιβεβλημένη και αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργιά της σχολικής μας μονάδας”.

Τελικά στις 28 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή, η οποία επικαλείται :

prokat_1

Η οποία στο άλλο σημείο γίνεται:

prokat_2

Ενώ η προθεσμία παράδοσης:

prokat_3

Δηλαδή. Προχειρότητες που προκάλεσε ο πανικός της ευρείας δημοσιότητας μετά το ρεπορτάζ του Volcano TV. Και μέσα σε όλα, έρχεται ο κ. Χάλαρης που καταψηφίζει, επειδή:

prokat_4

Κι όταν κάποιος θυμάται, πως έγιναν οι αίθουσες και το πάρκινγκ του Δημοτικού Σχολείου Φηρών, μάλλον μελαγχολεί (Α…ρε Σπύρο Δρόσο!). Διότι τότε υπήρχε και λίγο τσαγανό. Οι επόμενοι το εξάντλησαν σε κάτι “πράσινα σημεία στην Οία”… (κάνει και ρίμα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *