“ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΠΝΕΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΕΡΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΙΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

Νικόλαος Μανιός Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ

Νικόλαος Μανιός Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ

“Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι στη δικιά μας την κυβέρνηση, που υποχρεώθηκε να ψηφίσει την αύξηση του ΦΠΑ, γεννήθηκε η ανάγκη να αντιμετωπίσει αυτό πρόβλημα με αντισταθμιστικά μέτρα που να είναι μια σειρά δράσεων”, είπε ο κ. Νίκος Μανιός, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη Νίσυρο.

Σύμφωνα με τον Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, μελετάται η εφαρμογή μας δέσμης μέτρων που θα ανακουφίζουν τα νησιά και κυρίως τα πολύ μικρά, τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε πολλούς τομείς.

 

Εδική μνεία στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Ενημερωτικός Περίπλους” του “Σαντορίνη 106.4 FM”, έγινε στην ανάληψη δράσεων για την ενίσχυση των Δήμων στην κατάρτιση και ωρίμανση φακέλων για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και στην ενίσχυση, καινοτόμων μικρών επιχειρήσεων. Μίλησε επίσης για την ακτοπλοΐα, την διαχείριση ειδικών προβλημάτων καθώς και τη γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας σε σχέση με το νησιωτικό χώρο.

“Τα μέτρα όλα που θα εξαγγελθούν και θα υλοποιούνται για την Περιφέρεια, για τα νησιά, θα είναι τέτοια, που όλοι οι κάτοικοι των νησιών, θα δούν ότι ένας άλλος αέρας, ένα άλλο κλίμα, μια άλλη αντίληψη, υπάρχει γι αυτός”, είπε χαρακτηριστικά.

 

ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Save

Save

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *