Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων παρέστησαν στη συνάντηση με την πρέσβειρα της Τσεχίας

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων 

 Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

  Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας ενημερώνει τα μέλη της ότι ύστερα από αίτημα της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων – Santo Wines και προκειμένου να φιλοξενηθούν δημοσιογράφοι ζητά τα εξής δωμάτια με τις προδιαγραφές που ακολουθούν :

Α.  18 μονόκλινα δωμάτια, για Κινέζους οινοδημοσιογράφους, από τις 12/6 έως τις 14/6 .

Επιθυμούμε τα δωμάτια να έχουν θέα στην καλντέρα και η αξία τους να μην ξεπερνά τα 150 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Θα προτιμούσαμε τα δωμάτια να βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο.  Η φιλοξενία αφορά καλεσμένους του ΟΠΕ.

Β.  5 μονόκλινα δωμάτια, για Αμερικάνους δημοσιογράφους, καλεσμένους της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, από τις  27/6 έως την 1/7

( το ένα μονόκλινο έχει αναχώρηση στις 3/7) .

Θα επιθυμούσαμε τα δωμάτια να έχουν θέα στην καλντέρα και να βρίσκονται στα Φηρα ή το Φηροστεφάνι.

Τα εν λόγο δωμάτια ζητούνται για δωρεάν φιλοξενία από την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω αιτήματα καθώς και την δωρεάν προσφορά δωματίων μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του προγράμματος φιλοξενίας της Santo Wines κ.  Στέλα Κασιώλα στο τηλέφωνο 6948573789

Επίσης η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας ενημερώνει τα μέλη της ότι τα 3 ζευγάρια των νικητών του διαγωνισμού – κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση και προβολή των οινοποιείων της Σαντορίνης καθώς και της τοπικής κουζίνας, θα φιλοξενηθούν για 5 διανυκτερεύσεις απέ τα ξενοδοχεία : Volcano View, Casa Florina και Astro Palace.