“Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”

 

Και ως υστερόγραφο, η απάντηση της Santonews

 

nikos-zorzos_athens_1“Με αφορμή τα παραπλανητικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στα τοπικά μέσα σχετικά με το κόστος της συνέντευξης του Δημάρχου Θήρας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

«Το ποσό της ανάθεσης 182/2016 ανέρχεται στα 23.304,56€ και όχι 24.800€ και αφορά πράγματι την προώθηση της πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας «Σαντορίνη προορισμός όλο τον χρόνο». Η δαπάνη για την συνέντευξη τύπου στην Αθήνα αποτελεί μέρος του συνολικού ποσού (των 23.304,56€) και αφορά δαπάνες για εισιτήρια, μεταφορές, ενοικίαση χώρου, οργάνωση και προώθηση της εκδήλωσης, γεύμα, αναμνηστικά δώρα.

Επιπλέον, η απόφαση αυτή καλύπτει δαπάνες για την παραγωγή διαφημιστικού και προωθητικού υλικού της πρωτοβουλίας, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο στις διεθνείς εκθέσεις που συμμετέχει ο Δήμος Θήρας όσο και στις επαφές που έχει ο Δήμος με δημοσιογράφους εντός και εκτός Ελλάδας.

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει όχι μόνο εκ μέρους των διαφόρων Ρομπέν των Δασών, αλλά και εκ μέρους των μέσων που την αναπαράγουν χωρίς προηγούμενη έρευνα και διασταύρωση στοιχείων».

 

 

ΥΓ. Santonews: συγγνώμη, αλλά διαβάζετε τι γράφετε;. Όχι μόνο επιβεβαιώνετε την ανάρτηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” ( με μικρή απόκλιση του ποσού, προφανώς από έκπτωση) , αλλά επιτίθεστε και στα Μέσα που λαμβάνοντας κάτι από ένα επίσημα εκπροσωπούμενο φορέα του Θηραϊκού Λαού,  έπραξαν ότι επιβάλει η δεοντολογία;. (επιτέλους μάθετε πως τα εισαγωγικά αποδίδουν τους ισχυρισμούς ή τις απόψεις σε αυτόν που τις έστειλε!. Τέτοια άγνοια, ελληνικών πιά;!). Και ένα σοβαρό Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας, θα αποδελτίωνε τα δημοσιεύματα του Τύπου, για να αποδείξει τι μήνυμα δόθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας. Δηλαδή τα πανελλήνια ΜΜΕ το εξέλαβαν ως “Σας θέλουμε;” ή ως “Δεν αντέχουμε άλλο;”.

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *