“ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ”

ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΝΔΙΚΗ- ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 

 

Από τους ουρανούς, τις πολλές αποχρώσεις με τα κρουαζιερόπλοια και τα ιδιαίτερα χωριά της, η Σαντορίνης, έχει πολλά να προσφέρει στους ταξιδιώτες”, γράφει η αγγλόγλωσση ινδική εφημερίδα Asian Age”, αποκαλώντας τη “supermodel των ελληνικών νησιών, που είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για όλους τους καλούς λόγους”. Το ολοσέλιδο δημοσίευμα, υπογράφει ο ειδικευμένος φωτογράφος γάμων Amar Ramesh, που όπως αναφέρει ήρθε στο νησί για πρώτη φορά, το 2013. “ Η μαγεία ήρθε τότε όταν ένα υπέροχο ζευγάρι, ήθελε να κάνει τον “Γάμο αλά Ελληνικά (σ. Santonews. χρησιμοποιεί τον τίτλο της ταινίας της Νία Βαρντάλος: my big-fat-Greek-wedding). Την ίδια χρονιά πήγα για να ικανοποιήσω το βλέμμα μου και για άλλη μία λήψη. Ήταν εκτός εποχής, πράγμα που σήμαινε έντονες βροχές και τον άνεμο να σφυρίζει με ταχύτητα 25 χιλιομέτρων την ώρα. Η φωτογράφιση, δεν αφορούσε απλώς μια τούρτα που θα περπατούσες γύρω της, αλλά αυτό δεν μετρίασε με κανένα τρόπο το μεγαλείο της (Σαντορίνης)”.

Ο Ramesh, παραμένει όπως σημειώνει εκστασιασμένος με την ομορφιά του νησιού. Δεν μπορώ πραγματικά να συμβιβαστώ με την ομορφιά που έχω βιώσει στη Σαντορίνη – είναι απλά πέρα από λέξεις το μεγαλείο που νιώθω αναπολώντας”, σημειώνει χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: “Κάθε καμπύλη του τοπίου, μοιάζει σαν να έχει μια ιστορία να πει. Ο κρατήρας είναι διάστικτος με τους εμβληματικούς μπλε τρούλους εκκλησιών γαντζωμένους απάνω στις απότομες γρανιτένιες κορυφές των βράχων και βλέπουν τη λιμνοθάλασσα. Είναι μαι συναρπαστική βεράντα από οικισμούς σαν κύβους από ζάχαρη που βρίσκονται σαν κορδέλα κατά μήκος των γκρεμών”.

Σημειώνει ακόμα, πως η Σαντορίνη, δεν ενδείκνυται μόνο για γάμους, αλλά είναι προσιτή και ευχάριστη σε κάθε ταξιδιώτη με τις “αποχρώσεις της”. “Αυτό το νησί, είναι σίγουρα γεμάτο εκπλήξεις και θα αναδεικνύει μια μορφή του, κάθε φορά”, τονίζει.

 

Santorini

 Santorini

 

 

dg

 

ghg

 

gh

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *