ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ

 

 

“Η οικογένεια του ΑΟ Θήρας, διευρύνεται συνεχώς. Η επιλογή μας, ήταν από την αρχή, η ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α1 Βόλεϊ Γυναικών, να δώσει μηνύματα κοινωνικής ευαισθησίας και συναλληλίας με σημείο αναφοράς τον αθλητισμό. Με μεγάλη μας χαρά, συναντηθήκαμε με μια ομάδα κάποιων αξιοθαύμαστων άνθρωπων που “Δεν μένουν στα λόγια”. Στέκονται με αγάπη και φροντίδα δίπλα σε παιδιά με Νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους, κάνοντας σκοπό, σύνθημα, όνομα και έμβλημα τους το “Ας μη μείνουμε στα λόγια”. Δραστήριοι εθελοντές, απλοί δωρητές και ευαίσθητοι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, μοιράζουν χαμόγελα σε εκείνους ξεκινούν ή προχωρούν τη ζωή τους, μέσα από δύσκολα και επώδυνα μονοπάτια.

Θελήσαμε να τους μεταδώσουμε την αγάπη μας με έμπρακτο τρόπο. Με τον πιο απλό και ταυτόχρονα πιο ελπιδοφόρο τρόπο. Τα παιδιά των Ακαδημιών μας, με πρωτοβουλία την οποία ανέλαβε η Προπονήτριά τους Αρτεμις Σκορδίλη, αντί να ανταλλάξουν -όπως κάθε χρόνο- δώρα μεταξύ τους, αποφάσισαν αυτά τα δώρα να πάνε στα παιδιά με Νεοπλασματικές ασθένειες. Θέλησαν να δώσουν λίγα χαμόγελα ενισχύοντας όσο μπορούσαν τον αγώνα και την αισιοδοξία τους για ζωή. Αυτήν την αισιοδοξία και τον αγώνα, ενστερνίστηκαν απόλυτα η Διοίκηση, το Προπονητικό Επιτελείο, οι Αθλητές και οι Φίλαθλοι.

Όχι μόνο ενστερνιστήκαμε, αλλά νιώσαμε περήφανοι και συγκινημένοι για τα παιδιά μας που βρίσκονται στις Ακαδημίες. Θα συνεχίσουμε. Το αθλητικό ιδεώδες που υπηρετούμε θα ήταν λειψό χωρίς την κοινωνική του διάσταση.

Ευχόμαστε τα δωράκια που τους χάρισαν τα παιδιά μας, να γίνουν χαμόγελα. Υποσχόμαστε, πως στο μέλλον τα χαμόγελα θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε περισσότερα. Αλλά κυρίως, έχουμε την πεποίθηση, πως η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, πλούτισε πλέον με καινούρια μέλη. Δεν είναι απλώς ευπρόσδεκτα!. Στον αγώνα τους για ζωή και υγεία, έχουν συναθλητές και υποστηρικτές τα πολλά αγόρια και κορίτσια που βρίσκονται στις Ακαδημίες του ΑΟ Θήρας. Βρίσκονται πια, στην καρδιά όλων μας!.

Καλή χρονιά”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *