H ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ 20 ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

 

 

  s2Καθώς η νέα χρονιά, προχωράει και το Βόρειο Ημισφαίριο, ζει μέσα στο ψύχος, οι άνθρωποι συνεχίζουν να ονειρεύονται διακοπές και οι ταξιδιωτικοί συντάκτες να καταρτίζουν λίστες. Μια από τις πιο αξιοπρόσεκτες, έρχεται από την μεγάλης κυκλοφορίας και επιρροής αμερικανική εφημερίδα USA Today. Παρουσιάζει μάλιστα και μια καινούρια εφαρμογή (app), για κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές γράφοντας χαρακτηριστικά:

Κάθε ταξιδιώτης έχει μια λίστα με τα ονειρεμένα ταξίδια όνειρο που θα ήθελε να κάνει στη διάρκεια της ζωής του. Μια εφαρμογή που ονομάζεται “ BUCK iT DREAM” αρχειοθετεί όλα αυτά τα όνειρα δημιουργώντας μια λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς και τις φωτογραφίες που άλλοι χρήστες έχουν μοιραστεί από του μπουκέτο των ταξιδιών τους”. screenshot_5

Στη συνέχεια, η USA Today, παρουσιάζει τους 20 κορυφαίους προορισμούς, οι οποίοι προκύπτουν από τις επιθυμίες των ταξιδιωτών και τις εντυπώσεις-φωτογραφίες αυτών που τους έχουν ήδη επισκεφτεί. Είναι δηλαδή, μια καινούρια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με αποκλειστικό θέμα τα ταξιδιωτικά όνειρα.

 

1s134636191148946285446-gettyimages-1480620326

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *