H ΠΕΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ”

 

 

  Αφιέρωμα στις ομορφότερες μαύρες παραλίες του πλανήτη, έκαναν μεγάλα ταξιδιωτικοί ιστότοποι. Μια από τις αναδημοσιεύσεις της λίστας προέρχεται από την Ινδονησία και παρά το ότι υπερηφανεύονται για το δικό τους Μπαλί (την παραλία Lovina), ως κεντρική φωτογραφία επιλέγουν μια πανοραμική εικόνα της Περίσας.

  “Κάθε παραλία έχει μια μοναδικότητα και μια δική της ομορφιά. Ξεκινώντας από τα κύματα, τους βράχους, τη θέα στο ηλιοβασίλεμα, την όμορφη λευκή άμμο”, γράφει το Brillio.net, για να προσθέσει:” Αλλά δεν είναι όλες οι παραλίες με άσπρη άμμο, ξέρετε. Αρκετές παραλίες στον κόσμο, έχει επίσης ροζ ακόμα και μαύρη άμμο. Οι μαύρες παραλίες άμμου γενικά σχηματίζονται από ηφαιστειακά ορυκτά και θραύσματα λάβας. Οι παραλίες δεν είναι λιγότερο όμορφες από τις λευκές αμμουδιές, ειδικά όταν συνυπάρχουν με ένα μείγμα από φυσικά τοπία γίνονται εξωτικές”.

Για την παραλία της Περίσας, το δημοσίευμα, σημειώνει: “ Η Σαντορίνη είναι διάσημη επειδή το τοπίο είναι ένας συνδυασμός λευκού και μπλε. Η Παραλία Περίσας προσθέτει την τέλεια αντίθεση με τη μαύρη άμμο της και προσφέρει εκπληκτική θέα στο Μέσα Βουνό”.

 

1. Vik παραλία,  Ισλανδία.



2. μαύρη παραλία της Χαβάης.

 


3. Παραλία Lovina, Μπαλί.

 


4. Playa Negrita, Πουέρτο Ρίκο.

 


5. παραλία της Περίσσας, στην Ελλάδα.

 


6. Karekare Beach, Νέα Ζηλανδία.



7. Jokulsarlon παραλία,  Ισλανδία.



8. Playa Jardín, Κανάρια Νησιά.



9. Punalu’u Beach, Χαβάη.



10. Παραλία Stokksnes, Ισλανδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *