H “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΜΝΗΜΗ Ή ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ;

ΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΤΩΡΑ;

 

 

  argyrou_mariaΣτις 19 Μαΐου 2016 ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Κυριαζής, έδωσε στη δημοσιότητα μια βαρύγδουπη επιστολή παραίτησης (δείτε τη στο τέλος), όπου έκανε λόγο για “κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση ” και “συστηματική και μεθοδευμένη συγκάλυψη ”, “καταστροφικές για τον τόπο και την κοινωνία πράξεις και αποφάσεις” και άλλα ηχηρά. Λίγες μέρες αργότερα, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ρωτήθηκε γι αυτά και το οποίο έμεινε στη μνήμη από την επική ατάκα του Γιώργου Χάλαρη “Άρα καταλήγουμε στο ότι ο κ. Κυριαζής, δεν μιλά σωστά ελληνικά”. Αυτό, διότι ο Δημοτικός Σύμβουλος πλέον, είχε ανασκευάσει – ή τουλάχιστον δεν είχε αιτιολογήσει. kyriazis_volcano_11_ian_2016

Έρχεται τώρα η κ. Μαρία Αργυρού και μάλλον θέτει εκ νέου το ζήτημα. “ Επανερχόμεθα εκ νέου στα από 16/1/2016 και 13/6/2016 έγγραφά μας ,σχετικά με καταγγελίες του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου κ. Κυριαζή, στα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση”, γράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

Είναι πρωτάκουστο, να έχουν γίνει δημόσια σοβαρές καταγγελίες από τον υπεύθυνο τότε αντιδήμαρχο, να έχει ζητηθεί από πλευράς μας , να συζητηθούν σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου και μέχρι σήμερα να επικρατεί « σιγή ιχθύος» , σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Η σημερινή πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου, της οποίας ηγείστε, έχει τεράστια ευθύνη, δεδομένου ότι η προεκλογική της σημαία ήταν η «διαφάνεια» και «όλα στο φως» .

Ο Σαντορινιός λαός ζει δύσκολη καθημερινότητα.

Τον καλούμε να βγάλει συμπεράσματα και να αγωνιστεί για ένα Δήμο που να στέκεται δίπλα στον δημότη και δίπλα στα προβλήματά του, που καθημερινά οξύνονται”.

Άρα η κ. Αργυρού ή διαθέτει πείσμονα χαρακτήρα και ισχυρή μνήμη, είτε απλώς βιτριολικό χιούμορ. Αφού το θέμα έληξε. “Μπαμ ηκούσθη στον αέρα”.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΖΗ

paretisi_kyriazi

ΣΧΕΤΙΚΑ

http://santonews.com/otan-leme-portokalada-ennooume-apo-portokalia-etsi.html

http://santonews.com/ichiri-paretisi-g-kyriazi-me-varies-katangelies.html

Save

Save

Save

Save

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Σταυρος λέει:

    Μαύρα Χάλια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *