ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ: ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

185 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

 

νοσοκομειο_18_ΜΑΡ_2016_ΠΟΛΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

 

νοσοκομειο_ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΕΜΥ

6 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Φουστερης Μανος λέει:

    M ενδιαφερουν τα σχολια σας!

  2. Ο/Η παναγιωτης λέει:

    Γιατί ορισμενου χρονου βρε παιδια το χειμωνα παλι θα κλαιμε δηλαδή?εγω είμαι νοσηλευτης Τ.Ε με προυπηρεσια στο γενικο διαβαλκανικο θεσσαλονικης στο τομεα τον χειρουργειων μονιμος κατοικος ποια στο νησι της Σαντορίνης.Αλλα δεν θα κανω ετηση για ορισμενου χρονου σημβαση όπως και πολοι αλλοι νομιζω.

  3. Ο/Η παναγιωτης λέει:

    ποτε ξεκινουν οι αιτησεις,ποια τα δικαιολογιτικα και που κατατίθενται?

  4. Ο/Η Δημήτρης Μενδρινός λέει:

    Απλά μια αναφορά… για να μην έρθει απότομα η προσγείωση όσο αφορά την αρχική λειτουργία:
    α) σελ. 4 του πρακτικού της ΑΕΜΥ 5/2016 (15/03/2016) σχετικά με την έγκριση πρόσληψης προσωπικού: “….τη διαβίβαση κατεπείγοντος αιτήματος προς το Υπουργείο Υγείας για έγκριση έκδοσης απόφασης Υπουργού για την πρόσληψη 185 ατόμων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου το οποίο θα στελεχώσει το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας μέχρι τις 31/12/2016…”
    β) σελ . 8 του πρακτικού της ΑΕΜΥ 5/2016 (15/03/2016) σχετικά με την έγκριση πρόσληψης προσωπικού: “….. 22 Καθαρίστριες ΥΕ – 12 άτομα…”
    γ) Πρακτικό ΑΕΜΥ 5/2016 (15/03/2016): “…Την έγκριση διενέργειας Πρόχειρου Διαγωνισμού με σκοπό την ανάδειξη αναδόχου για την καθαριότητα του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη προσφορά, για χρονικό διάστημα μέχρι 31.12.2016, συνολικού προϋπολογισμού εβδομήντα τριών χιλιάδων οχτακοσίων Ευρώ (73.800,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (23%).”
    https://diavgeia.gov.gr/doc/79%CE%97%CE%9B%CE%9F%CE%A1%CE%A13-14%CE%A0?inline=true

    Οπότε οι 12 καθαρίστριες δεν πρόκειται να προσληφθούν, τουλάχιστον για φέτος.
    Επίσης, επειδή δεν έχει δημοσιευτεί οικονομοτεχνική μελέτη που να αποδεικνύει την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και επειδή η μόνη που προσωπικά γνωρίζω είναι η μελέτη Τσιγρή σύμφωνα με την οποία, το 2014, για επιπλέον 64 άτομα προσωπικό (ιατρικό-διοικητικό-τεχνικό) ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου υστερούσε κατά 780.000€ κατ’ έτος, πολύ θα ήθελα να μάθω το πώς θα καλυφθούν, από οικονομικής πλευράς, τα 185 άτομα που θέλει η ΑΕΜΥ. Πάμε για νοσοκομείο-επιχείρηση;
    Να υπενθυμίσω επίσης ότι στην ετήσια οικονομική έκθεση χρήσης 2014 της ΑΕΜΥ (σελ 53, http://www.aemy.gr/c/document_library/get_file?folderId=440823&name=DLFE-4801.pdf), που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2015 και πριν αλλάξει το ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ, αναφερόταν: “…Παραλαβή και καθυστέρηση λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Θήρας, θα προξενήσει επιπλέον δαπάνες στον προϋπολογισμό της εταιρείας , για τις οποίες δεν έχει γίνει η σχετική πρόβλεψη. Οι προτάσεις της Διοίκησης για την αξιοποίηση της μονάδας έχουν κατατεθεί στο εποπτεύον Υπουργείο Υγείας….”.

    Προβλέψεις δεν θα κάνω. Πρέπει, όμως, να μας προβληματίζει το πώς θα λειτουργήσει το νοσοκομείο Θήρας όταν όλη η υπόλοιπη χώρα δεν έχει πρόσβαση στις στοιχειώδεις υπηρεσίες Υγείας. Πρέπει να μας προβληματίζει το πώς οι Γερμανοί έδωσαν την έγκρισή τους για το άνοιγμα του νοσοκομείου. Ή ακόμα νομίζουμε ότι η κυβέρνηση έκανε μονομερής ενέργεια; Νοσοκομείο Θήρας – ιατρικός τουρισμός – ξεπούλημα αεροδρομίου στην κρατική Γερμανική Fraport, σίγουρα υπάρχει σύνδεση. Θα δείξει….

    Ελπίζω μόνο να μην ανοίγει το νοσοκομείο γιατί κάποιοι θέλουν να αποδείξουν στον Θηραϊκό λαό ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ως δημόσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *