ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΦΗΡΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ Η SANTONEWS  ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΕΙ

 

 

 

 

   

Φωτό: Κουταλίδης Σταύρος

Σε πρόσφατη ανάρτηση της Santonews, αναφερθήκαμε στην διαγράμμιση της νέας περιφερειακής οδού Φηρών, αποδίδοντας εύσημα στην έπαρχο για της ενέργειές της. Εκπρόσωπος της εταιρείας “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ”, απέστειλε μήνυμα λέγοντας πως όλο το έργο και συνακόλουθα και η συγκεκριμένη δράση είναι αποκλειστική ευθύνη της εταιρείας. Ασμένως, διορθώνουμε και συγχαίρουμε την εταιρεία. Με την ελπίδα, να δράσει το ίδιο γρήγορα και για όλο το έργο. Η Santonews και -ελπίζω – οι αναγνώστες της- κρατούν μόνο την ικανοποίηση, πως έγινε κάτι την ώρα που ήταν απολύτως αναγκαίο. Και ως σημείωση: αποδόθηκε στην Έπαρχο λόγω της ανάρτησής της και λόγω του γεγονότος πως οι διαγραμμίσεις του επαρχιακού οδικού δικτύου, είναι έργο της Περιφέρειας. Έργο να γίνεται, θέλουν όλοι. (Και για τον πρόσθετο λόγο πως θα ξέρουμε, σε ποιόν θα απευθυνόμαστε και για τις τυχόν καθυστερήσεις). 

 

 

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

“Στην πρόσφατη δημοσίευσή  σας στην ιστοσελίδα  SANTONEWS σχετικά με την διαγράμμιση στην περιφερειακή οδό Φηρών και κατόπιν της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σας επισημαίνω ότι την διαχείριση της σύμβασης για την κατασκευή του έργου την έχει η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» .
Στα πλαίσια αυτά λοιπόν οι όποιες ενέργειες για την εργοταξιακή διαγράμμιση της οδού αποφασίστηκαν από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και υλοποιήθηκαν από την Ανάδοχο Κατασκευαστική εταιρία (Ομάδα Κατασκευών Α.Ε.)

Οι οποιεσδήποτε αιτιάσεις για ταχύτατες ενέργειες άλλων φορέων , με την εξασφάλιση σχετικών κονδυλίων και την έλευση των ειδικών μηχανημάτων, είναι απολύτως ανακριβής . Το δε κόστος για την εργοταξιακή διαγράμμιση του συνολικού έργου καλύπτεται από τον ήδη εγκεκριμένο προϋπολογισμό του.

Παρακαλώ για την διόρθωση της δημοσίευσης σας με στόχο την έγκυρη ενημέρωση του κοινού σας”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΞΘΞ λέει:

    Υπάρχει και ο δρόμος προς ΟΙα από βουρβούλο, είναι κλειστός. Ποιος εγκέφαλος τον έκλεισε τον Ιούλιο. σε όλη την Ελλάδα γίνονται εργα και υπάρχει πρόβλεψη για να μην κλέινουν οι δρόμοι. Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει λογική και το χειρότερο δεν ασχολείται κανένας. Κρίμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *