ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΘΗΡΑ

 

 

 

“Εθελοντικός Καθαρισμός, 19 Μαρτίου στην παραλία του Καμαρίου

Η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Θήρας (ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Εθελοντική Περιβαλλοντική Δράση «Καθαρισμός παραλίας Καμαρίου Θήρας». Καλούμε όλους τους Εθελοντικούς Φορείς, Συλλόγους, Σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας ως ενεργοί πολίτες.

Η Περιβαλλοντική Εθελοντική Δράση «Καθαρισμός παραλίας Καμαρίου Θήρας» θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2017 (Κυριακή) με Σημείο Συνάντησης το VILLAGGIO CINEMA (Καμάρι) και ώρα συνάντησης 11:00 π.μ.

Ο στόχος μας είναι διττός. Αποσκοπούμε τόσο στον συμβολικό καθαρισμό της παραλίας του Καμαρίου όσο και στη δημιουργία και καλλιέργεια του εθελοντισμού, της συνεργασίας και της περιβαλλοντικής συνείδησης των θηραίων πολιτών, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Ελπίζουμε όλοι σας να υποστηρίξετε την προσπάθεια αυτή. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.geothira.gr αλλά και τη σελίδα μας στο Facebook, για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτήν αλλά και παλαιότερες περιβαλλοντικές μας δράσεις.

Η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε θα παρέχει στους εθελοντές γάντια, σακούλες, νερά και έτοιμα σνακ, καθώς και θα μεριμνήσει για την αποκομιδή των συλλεχθέντων απορριμμάτων.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και να φορούν καπέλο.

Σας περιμένουμε όλους εκεί !”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *