ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

 

 

eboroepangelmatikos-geothira “Όπως γνωρίζετε ο Δήμος έχει αναθέσει μελέτη για τη δημιουργία Φορέα Διαχείρισης και Προβολής Προορισμού (DMMO) η λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από ένα Παρατηρητήριο Τουρισμού ( http://tourismobservatory.ba.aegean.gr/dimiourgiatouristikouparatiritirioukeorganismouprovolisproorismou/ ).

Το Παρατηρητήριο έχει ως στόχο να εφοδιάζει τον Φορέα με δεδομένα και αναλύσεις σχετικά με την κατάσταση του τουρισμού της Σαντορίνης με στόχο να υποστηρίζει τη λήψη αποφάσεων. Τη μελέτη έχει αναλάβει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου που λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια το Παρατηρητήριο Βιώσιμου Τουρισμού Αιγαίου.

Τα στοιχεία αφορούν τόσο δευτερογενή (δηλαδή αυτά που συγκεντρώνονται από τις διάφορες υπηρεσίες (λιμάνι, αεροδρόμιο, Δήμο, ΔΕΗ, Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, ΕΟΤ κλπ) όσο και τα πρωτογενή από τουρίστες και τουριστικές επιχειρήσεις.

Στο τρέχον χρονικό διάστημα προωθείται η συλλογή βασικών πληροφοριών από τις τουριστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί, μη συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων διαμονής (καταλύματα όλων των τύπων) για τις οποίες θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστό ερωτηματολόγιο.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο τουριστικών επιχειρήσεων που σας κοινοποιούμε εδώ και, εάν σας είναι δυνατό, να το πράξετε έως τα μέσα Οκτωβρίου 2016 (15/10/16) ώστε να δοθεί χρόνος στην ερευνητική ομάδα για επεξεργασία του υλικού. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό συμπληρωμένων ερωτηματολογίων από όλους τους τύπους των τουριστικών επιχειρήσεων ώστε το δείγμα να είναι αντιπροσωπευτικό και η ανάλυση να δώσει την καλύτερη δυνατή εικόνα της πραγματικότητας και των διαφορών που υπάρχουν.

Ο πιο απλός και πρακτικός τρόπος να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο είναι ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο που οδηγεί στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου:

http://tourismobservatory.ba.aegean.gr/erwtimatologia/erwthmatologioloipwntouristikwnepixeirhsewn/

Επιλέγοντας την παραπάνω ιστοσελίδα ώστε να απαντήσετε ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο θα αποφύγετε την εκτύπωση χαρτιών και κυρίως θα διευκολυνθείτε καθώς δεν θα χρειαστεί να χάσετε χρόνο για το πως θα επιστραφεί στο Παρατηρητήριο Τουρισμού το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο σας. Η ιστοσελίδα θα αποθηκεύσει τις πληροφορίες και θα εξοικονομήσει χρόνο τόσο για εσάς όσο και για την ερευνητική ομάδα που θα επεξεργαστεί τις πληροφορίες.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο σε εκτυπωμένη μορφή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο αρχείο που θα βρείτε στο παρόν email. Όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, παρακαλούμε θερμά να επικοινωνήσετε με τη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. (επιχείρηση του Δήμου Θήρας) στο τηλέφωνο 2286023021 (09:00 – 16:00), ώστε να συνεννοηθείτε για την παραλαβή του.

Για όποιες απορίες έχετε σχετικά με το ερωτηματολόγιο μπορείτε να απευθύνεστε ηλεκτρονικά είτε στον επιστημονικό υπεύθυνο του προγράμματος καθηγητή Γ.Σπιλάνη (ispil@aegean.gr) είτε στην ομάδα έργου (stobservatory@aegean.gr)”.

 

erotimatologia_touristikon_epichiriseon_plin_katalymaton

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *