ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΡΩΘΡΟ

 

 

 

    Αναφέρει το σχετικό έγγραφο: “τη Θήρα και στο Δημοτικό κατάστημα σήμερα την 23-06-2017 ημέρα Παρασκευή της εβδομάδας και ώρα 12:00 π.μ., συνήλθε η Επιτροπή Συντήρησης – Επισκευής και προμήθειας ανταλλακτικών οχημάτων του Δήμου Θήρας, η οποία συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθ. 3/15/12-01- 2017 Απόφαση Δημάρχου Θήρας, προκειμένου να επιληφθεί και να αποφασίσει για την ανάθεση των επισκευαστικών εργασιών και την προμήθεια ανταλλακτικών για το άνωθεν αναφερόμενο ΜΕ του Δήμου Θήρας, όπως ακριβώς αναφέρεται στην από 15-06-2017 Εντολή Επιθεώρησης και επισκευής μηχανήματος του Γραφείου Κίνησης Οχημάτων του δήμου”. Να σημειωθεί πάντως, πως ήδη από τις 19 Απριλίου, είχε ζητηθεί προσφορά της εταιρείας, που είναι αποκλειστικός εισαγωγέας. Αλλά επειδή το καλό γίνεται, ας μην σχολιαστεί, περεταίρω. 

   Το “κοστούμι” μάλλον ακριβό. “Αναθέτει την προμήθεια ανταλλακτικών και την άμεση εκτέλεση των επισκευαστικών εργασιών για την επισκευή και συντήρηση του Σαρώθρου RAVO τύπου R530 με αριθμό πλαισίου ΧL95FCS3CA0020962 του Δήμου Θήρας στο συνεργείο της εταιρείας με την επωνυμία ….., που εδρεύει στην Αθήνα, με …..ΔOY Φ.Α.Ε. ΑΘΗΝΩΝ έναντι ποσού 12.120,38 ευρώ (συμπ/νου του Φ.Π.Α. 24%), που αναφέρονται αναλυτικά στην συνοδευτική την παρούσα απόφαση επιστολή – οικονομική της προσφορά και στην σχετική Εντολή επιθεώρησης και επισκευής μηχανήματος του Γραφείου Κίνησης Οχημάτων του Δήμου Θήρας”.

Τώρα, αν αυτό το όχημα, είχε -μαζί με τα άλλα- παραδοθεί στην τότε εργολαβία καθαριότητας, κι αν εφόσον συνέβη κάτι τέτοιο, το Μάρτιο του 2016 επιθεωρήθηκε και αν θα της καταλογισθεί το κόστος, είναι ερώτημα.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *