ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΥΜΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ

ΕΝΑΡΞΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

 

   «Ο Δήμος Θήρας προχωρά στην επισκευή και ανάπλαση ριμιδιών στο Ημεροβίγλι Θήρας μήκους περίπου 510,00μ. και συνολικής επιφάνειας 2.200,00τ.μ. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 146.504€ συμπεριλαμβανομένου φπα.

Το έργο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2017 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός κατά τη διάρκεια των εργασιών και για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών που δέχεται καθημερινά η περιοχή έχει επιβαρύνει το οδόστρωμα με αποτέλεσμα οι φθορές να είναι σημαντικές και να εμποδίζουν την άνετη και ασφαλή κυκλοφορία των πεζών.

Παράλληλα, μια και στο μεγαλύτερο μήκος των ριμιδιών είναι δυνατή και η κυκλοφορία οχημάτων, σε όλη την επιφάνειά τους θα κατασκευαστεί βιομηχανικό δάπεδο το οποίο θα διακόπτεται από καδένες λιθόστρωτου.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί και κατασκευή δημοτικού φωτισμού σε συγκεκριμένα τμήματα που απομακρύνθηκαν οι κολώνες της ΔΕΗ και δεν είναι επαρκής ο υπάρχων φωτισμός.

Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής για την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια των εργασιών».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *