ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΡΓΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 

 

 

“Συνεργασία του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, στη Σαντορίνη, για θέματα που αφορούν τη λειτουργία τους, δεδομένης της υποστελέχωσης

Σε σύσκεψη με την Έπαρχο, Θεώνη Λειβαδάρου, αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στο οδικό δίκτυο του νησιού

Στη Σαντορίνη βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, για επιτόπια εξέταση των θεμάτων του νησιού.

Αρχικά, είχε συνεργασία με την Έπαρχο Θήρας, Θεώνη Λειβαδάρου, στο γραφείο της, όπου εξετάστηκαν ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, προκειμένου αυτά να προχωρήσουν. Αποφασίστηκε να δοθεί άμεση προτεραιότητα στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Σαντορίνης, έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, που θα δημοπρατηθεί αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί, από πλευράς Υπουργείου Υποδομών, η νέα διαδικασία ηλεκτρονικών διαγωνισμών δημοσίων έργων.

Αμέσως μετά, ο Περιφερειάρχης, μαζί με την Έπαρχο, επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπου υπήρξε συνεργασία με τους υπαλλήλους, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα των υπηρεσιών, λόγω του πάγιου προβλήματος της υποστελέχωσης αλλά και του συνεχώς αυξανόμενου βάρους της γραφειοκρατίας, στις διοικητικές διαδικασίες.

Η συζήτηση που έγινε, αφορούσε τους τρόπους με τους οποίους οι υπηρεσίες, δεδομένων των παραπάνω προβλημάτων, θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στον όγκο εργασίας και στην κατά το δυνατόν ομαλή διεκπεραίωση των αρμοδιοτήτων τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *