ΕΝΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΕΝΑΖΕΙ, Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 Δεν θα έπρεπε να φύθγουν τα αποκαΐδια, προτού ξεκινήσουν τα παράσημα;


Δεν θα έπρεπε να φύγουν τα αποκαΐδια, προτού ξεκινήσουν τα παράσημα;

ΕΝΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΕΝΑΖΕΙ, Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

  Φαίνεται πως κάποιοι στο δήμο Θήρας, δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και την απόγνωση στην οποία έχει  περιέλθει ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού. Την  ώρα που η Σαντορίνη στενάζει εκδίδονται ανακοινώσεις που απονέμουν αφειδώς συγχαρητήρια, που βέβαια κάποιοι τα αξίζουν ,αλλά  μάλλον θα ήταν καλύτερα να περιμένουν όλοι να ανασάνει ο κόσμος και μετά να αρχίσουν τις μεγαλοστομίες. Τούτη την ώρα ,πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στα όρια της κατάθλιψης και μόνο θυμηδία προκαλούν οι προεκλογικής στόχευσης χαιρετούρες και οι αυτοέπαινοι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

  «Ο Δήμος Θήρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή  το σύνολο του προσωπικού του Δήμου, Τεχνικό και  Διοικητικό για τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που έδειξαν τις δύσκολες ώρες, δουλεύοντας συντονισμένα  με φιλότιμο και χωρίς ωράριο, ανακουφίζοντας την κοινωνία δίνοντας λύση σε μικρά και μεγάλα προβλήματα .

  Ο Δήμος ευχαριστεί  τη Δημοτική Αστυνομία αλλά και  τους εθελοντές πολίτες του νησιού μας που πλαισίωσαν τους κατά τόπους αιρετούς Προέδρους και τοπικούς Συμβούλους,  κατά τη διάρκεια της νύχτας ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας».