ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

 

 

 

“ Την Τετάρτη 31-5-2017 πραγματοποιήθηκε στην συνεδριακή αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού στην Τήνο, ενημερωτική συνάντηση των Προϊσταμένων Λιμενικών Αρχών των Κυκλάδων, υπό τον Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Ν. Κυκλάδων, Πλοίαρχο Λ.Σ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑ Νικόλαο.

Στην ανωτέρω συνάντηση, οι συμμετέχοντες Προϊστάμενοι των Λιμενικών Αρχών Σύρου, Μυκόνου, Πάρου, Θήρας, Νάξου, Μήλου, Άνδρου, Τήνου και Ίου, καθώς και για πρώτη φορά στο σύνολό τους οι Προϊστάμενοι των υπαγομένων σε αυτές Λιμενικών Τμημάτων-Σταθμών, Φολεγάνδρου, Σίφνου, Γαυρίου Άνδρου, Σερίφου, Αμοργού, Κιμώλου και Κύθνου, έθεσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους επί υπηρεσιακών θεμάτων, Προσωπικού – Πλωτών μέσων Χερσαίων μέσων, Αστυνόμευσης, Θαλασσίων μέσων αναψυχής – Κτιριακών εγκαταστάσεων και ασφάλειας αυτών – Ανεφοδιασμού καυσίμων πλωτών χερσαίων μέσων – Προβλήματα λιμενικών εγκαταστάσεων.

Εν όψει της νέας θερινής περιόδου δόθηκαν από τον κ. Διοικητή της 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. κατευθυντήριες οδηγίες για την εύρυθμη λειτουργία των Λιμενικών Αρχών, το συντονισμό τους, αλλά και την αποτελεσματικότερη δράση τους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τιμήθηκαν με την απονομή του θυρεού της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Σύρου) ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φανερός, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου και ο Λιμενάρχης Τήνου Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην διοργάνωση και την πραγματοποίηση με ξεχωριστή επιτυχία, της προαναφερθείσας συνάντησης των Προϊσταμένων των Λιμενικών Αρχών της 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην ανωτέρω συγκέντρωση δόθηκε πολιτιστικός αλλά και θρησκευτικός χαρακτήρας, με την πραγματοποίηση επισκέψεων των συμμετεχόντων στην Ιερά Μονή της Αγίας Πελαγίας, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, καθώς και στους Ναούς Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου, Πύργου Τήνου. Υπέρ των Αξιωματικών και των λοιπών βαθμοφόρων του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ τελέσθηκε παράκληση στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *