ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ Μ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΣΘΠ

 

 

xaralampidisΗ Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 11:00 , στο Οινοποιείο SantoWines στην ομιλία του

Μιχάλη Χαραλαμπίδη με τίτλο:

«Πώς οικοδομούμε ένα ποιοτικό τοπικό τουριστικό σύστημα. Άμπελος και οίνος στη Σαντορίνη»

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, πλούτισε την ελληνική πολιτική ζωή, χωρίς να πλουτίσει από αυτήν. Διατηρώντας γερές ρίζες στον πολιτισμό και στιβαρή ιστορική μνήμη, έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στην παραγωγική Ελλάδα, εκείνη που έχει αγαθά να προσφέρει, τη γη της και το συνεταιριστικά σχήματα.

Πρεσβεύει την αναγκαιότητα να δημιουργηθούν συνέργειες μεταξύ όλων των παραγωγικών και οικονομικών τομέων, με κοινό στόχο την κοινωνική ευημερία για όλους.

Θεωρούμε ότι η ομιλία του αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι ότι η Ελλάδα και κυρίως η Σαντορίνη, δεν έχει περιθώριο να παρακάμψει ή να αγνοήσει κανένα από τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Ο διάλογος με τους ακροατές, η ανταλλαγή ιδεών με τους παραγωγούς, τους εργαζόμενους, τους επιχειρηματίες και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων θα εμπλουτίσει τις δρομολογημένες διαδικασίες που πραγματοποιούνται στο νησί για τη χάραξη σταθερής, βιώσιμης στρατηγικής και για τη δημιουργία μιας μοναδικής ταυτότητας υψηλής αξίας που θα έχει ως βάση την παραγωγική και την πολιτισμική κληρονομιά.

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *