ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΙΠ ΤΟΥ 1999 ΜΕ ΜΙΑ “ΑΛΛΗ” ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η “DIE WELT” TO ΘYMIZEI, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ TO “ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ”

 

 

  To 1999, δεν απέχει πολύ. Αλλά με μια άλλη οπτική, μάλλον βρίσκεται μακριά. Ιδίως για τη Σαντορίνη. Σε ένα βίντεο-κλιπ, γυρισμένο εκείνη τη χρονιά, αντικρίζει κανείς κάτι διαφορετικό. Και δεν αφορά μόνο στην αισθητική του βίντεο. Είναι κυρίως πως ο σκηνοθέτης, κατάφερε να συλλάβει την ατμόσφαιρα του νησιού.

Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι στη ζωή και την τέχνη. Ο Max Herre και η Joy Denalane. Επίσης διαπολιτισμικό ζευγάρι. Εκείνη με απώτερη καταγωγή από την Αφρική, αυτός βέρος γερμανός. Εκείνη τραγουδίστρια της Soul κι αυτός ιδρυτής και τραγουδιστής του “ Freundeskreis” ενός συγκροτήματος Hip-hop. Το μακρινό 1999, λοιπόν δημιούργησαν ένα τραγούδι που συνδύαζε και τα δύο. Το “Mit dir”. Και ως σκηνικό διάλεξαν τη Σαντορίνη. Του τότε. Με αφορμή την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου της Denalane, η “Die Welt”, κάνει μια αναδρομή, τονίζοντας πως εκείνο το τραγούδι “ έγινε ο ύμνος της αγάπης για μια γενιά, κάνοντας τα CD, να “καίγονται”.

Το “Mit dir”, έκανε σπουδαία διαδρομή στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Σουηδία και η επανακυκλοφορία του από την “Welt”, συνοδεύεται από ένα παραλληλισμό της ταραχώδους ζωής του ζευγαριού. Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά, χώρισαν και ξανάσμιξαν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *