ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΣΤΑ ΦΗΡΑ

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

 

 “Ο Δήμος Θήρας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτόστρωση Δρόμων και Χώρων Στάθμευσης» από την Τρίτη 18/4/2017 έως και την Τετάρτη 19/4/2017 θα πραγματοποιούνται εργασίες διαγράμμισης:

1. Επί της οδού 25ης Μαρτίου, αρχόμενη από την κεντρική πλατεία Φηρών έως και τον χώρο στάθμευσης στο Φηροστεφάνι, καθώς και

2. στον χώρο στάθμευσης απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Θήρας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών διαγράμμισης επί της οδού θα πραγματοποιείται με δυσκολία. Παρακαλούνται οι κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής, τα οχήματα των οποίων βρίσκονται σταθμευμένα στην οδό αλλά και στον χώρο στάθμευσης απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Θήρας, να τα απομακρύνουν το αργότερο έως τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα 17/4/2017. Η απομάκρυνσή τους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τόσο για την ασφάλεια των οχημάτων όσο και για την ορθή εκτέλεση των εργασιών διαγράμμισης.

Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόηση των οδηγών των οχημάτων καθώς και των διερχομένων πεζών για την ολιγόωρη ταλαιπωρία και ευελπιστούμε στην άμεση συνεργασία τους για την συντομότερη ολοκλήρωση των εργασιών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *