“Ε… ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ”

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Δ. ΜΠΑΪΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΣΥ

 

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

“Ε…ναι λοιπόν επιστρέψαμε!!! Επέστρεψε η ελπίδα, επέστρεψαν τα όνειρα μας, που είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας. Με αυτή τη φράση η επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, Φώφη Γεννηματά, εμφανώς συγκινημένη, από τις θερμές εκδηλώσεις αγάπης των χιλιάδων συνέδρων, άρχισε την δευτερολογία της.

 

Ήταν ένα συνέδριο που θύμισε τις μεγάλες ημέρες του Ανδρέα Παπανδρέου, και έστειλε τα δικά του πολιτικά μηνύματα στην κοινωνία. – Εθνική συνεννόηση: γιατί, επιβάλλεται η χώρα να βρει αυτό που τόσο της έλλειψε από το ξέσπασμα της κρίσης: ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.

– Συμμετοχή όλων στην πολιτική: μαζί με την Δημοκρατική παράταξη, η οποία δεν είναι άθροισμα στελεχών και πολέμαρχων, αλλά κίνημα της κοινωνίας και μόνο ως τέτοιο μπορεί να υπάρξει και να επιβάλλει το πρώτο μήνυμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

-Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς: με την αναβάθμιση του κύρους των, μετά από τα μεγάλα πλήγματα που δέχονται καθημερινά από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. -Διαφάνεια για τα πάντα και παντού: Ν.Δ. αρνείται την σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα ερευνήσει την πορεία της οικονομίας από την είσοδό μας στο €, γιατί θα αποδειχθεί ότι, αιτία για την ανισορροπία στην Οικονομία και το ξέσπασμα της κρίσης, ήταν η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, ο δε ΣΥΡΙΖΑ γιατί τον βολεύει να υπάρχει ένα μαύρο πρόβατο,[το ΠΑΣΟΚ], αλλά και γιατί θα αποδειχθεί ότι το πρώτο εξάμηνο που κυβέρνησε [περίοδος Βαρουφάκη], ήταν ένα εξάμηνο καταστροφικό για τη χώρα!. -Ανάπτυξη, Αλληλεγγύη, Απασχόληση, Σχέδιο ΕΛΛΑΔΑ:

Είμαστε η παράταξη που έδωσε ζωή με αξιοπρεπείς συντάξεις στους συνταξιούχους και μετέτρεψε τις λίστες με τα βερεσέδια του μπακάλη σε βιβλιάρια καταθέσεων. Η παράταξη που υλοποίησε το ΕΣΥ και έδωσε δωρεάν φάρμακα στους συνταξιούχους. Η παράταξη που από το 1982 διατηρούσε την ανεργία σε χαμηλά επίπεδα και κρατούσε τα παιδιά μας στην Ελλάδα. Τώρα, με το Σχέδιο Ελλάδα με στοχευμένες επενδύσεις ανά Περιφέρεια σχεδιάζομε το σταμάτημα της κατρακύλας και την επιστροφή της κοινωνίας στην κανονικότητα. – Αυτόνομη πορεία, αυτόνομη πολιτική: Η δυναμική της Δημοκρατικής Συμπαράταξη είναι τέτοια που μας κάνει βέβαιους ότι εμείς θα επιβάλουμε την Εθνική Γραμμή και την Εθνική Συνεννόηση και ότι σύντομα θα γίνουμε το κόμμα που θα βγάλει την χώρα από την κρίση. Βλέποντας την άνοδο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ δεχόμαστε «Επιθέσεις Φιλίας» από παντού.

 

Όμως δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός, είμαστε εμείς η λύση και καλούμε τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους να επιστρέψουν στην πολιτική, να ενισχύσουν την Κεντροαριστερά, ώστε οι ίδιοι να καθορίσουν και πάλι ένα καλλίτερο αύριο, για αυτούς και τα παιδιά τους.!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *