ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

Ο ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η “ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΣΗ” ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 

limeniko_tameioΜε θέμα την τραγελαφική περιπέτεια του προϋπολογισμού που επεστράφει ως ελλιπής και απαράδεκτος, συνεδριάζει το Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου Θήρας, την Πέμπτη 12:30 μετά το μεσημέρι. Για το τυπικό (προβλέπεται χωριστή διαδικασία), θα προηγηθεί άλλη συνεδρίαση στις 10:30 το πρωί, όπου πρόκειται να συζητηθεί η ουσιαστική αυτοκατάργηση στον τομέα της ευθύνης λειτουργίας του οργανισμού, καθώς πρόκειται να εκχωρηθεί η οικονομική και διοικητική του διαχείριση σε ιδιώτες.

 

  Επίσης, φαίνεται πως τα μέλη του Δ.Σ  ανακάλυψαν μόλις τώρα, πως ο Αθηνιός έχει προβλήματα και θέλουν να χαρακτηριστεί κατεπείγουσα η αποκατάστασή του, δημιουργώντας ερωτήματα, τόσο για τις μελέτες που έχουν γίνει στο παρελθόν, όσο και για την αποπληρωμή της τυχόν εργολαβίας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει προϋπολογισμός.

Και βέβαια, είναι αμφίβολο αν θα αναζητηθούν από τη Δημοτική Αρχή ευθύνες τόσο για το φιάσκο του Προϋπολογισμού (τη στιγμή μάλιστα που το Λιμενικό Ταμείο πληρώνει ειδικευμένη εταιρεία συμβούλων), όσο και για την ξαφνική διαπίστωση ότι ο Αθηνιός κινδυνεύει, η Βλυχάδα, είναι σε άσχημη κατάσταση, όλα τα λιμανάκια, έχουν εγκαταλειφθεί και η Σαντορίνη, έχει γίνει περίγελως στο χώρο της κρουαζιέρας.

 

4 Πρόσκληση μελών ΔΣ 2016 3 Πρόσκληση μελών ΔΣ 2016

4 Πρόσκληση μελών ΔΣ 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *