ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Α. ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

ΜΙΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

 

 

ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ_ΑΝΑΡΤΗΣΗ1Τα σχόλια της Santonews, σε επόμενη ανάρτηση.

Μετά από όλη αυτή την αναστάτωση που προκλήθηκε, σχετικά με τα σκουπίδια στην Οία , στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θα ήθελα να πάρω θέση, αρχικά γιατί δεν είμαι αδιάφορος και επειδή μου καταλογίστηκαν ευθύνες που δεν μου αρμόζουν. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θεωρώ σωστό να ανοίξω έναν ατέρμονο διάλογο εδώ για οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει το γραφείο. Καταρχάς ζητούμε συγνώμη γι’ αυτή την εικόνα. Αυτό συνέβη διότι για τεχνικούς λόγους το απορριμματοφόρο της Οίας δεν βρισκόταν σε λειτουργία. Οι τεχνικοί λόγοι όπου δεν δούλευε ήταν ότι από τα μεγάλα αντικείμενα που υπήρχαν στους κάδους χάλασε. Βρίσκομαι σε στάδιο ενημέρωσης σχετικά με τις αρμοδιότητές μου.


“Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθώ να ελέγξω την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατούσε είμαι γνώστης της κατάστασης και γι αυτό βρίσκομαι συνεχώς στους δρόμους για να επιβλέπω και να έχω επικοινωνία με το κόσμο . Για να δούμε την εικόνα που θέλουμε όλοι μας στο νησί θα πρέπει προσπαθήσουμε όλοι μαζί με τη συνεργασία των πολιτών. Δηλαδή, το απορριμματοφόρο περνάει το βράδυ δεν γίνετε να πετάμε όλο το πλήθος των σκουπιδιών μας από το μεσημέρι. Επίσης τα ογκώδη τα αντικείμενα επιδεινώνουν την κατάσταση γι αυτό θα σας παρακαλούσα να ενημερώνετε το δήμο για την παραλαβή τους από το χώρο σας.
Ευχαριστώ για την κατανόηση. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Είμαι ανοιχτός για όλο το κόσμο για ότι χρειαστείτε. Τέλος ευχαριστώ όλους τους υπάλληλους του δήμου που με στηρίζουν όλες αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ !”.

 

ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ_ΑΝΑΡΤΗΣΗ2

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *