ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ή ΔΗΜΟΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΜ. ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ

 

 

 

HMEROB_KADOI«Στην πιο δύσκολη καλοκαιρινή σαιζόν της τελευταίας δεκαετίας όπου το νησί μας δοκιμάζεται  με μεγάλη δυσκολία να κρατηθεί στο ύψος  που  του αναλογεί ,    ο καταστροφέας Δήμος  ξαναχτύπησε.    31 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη,  μόλις χθες, γκρέμισε χώρους που είχαν κατασκευαστεί  για τους κάδους απορριμμάτων στην Κεντρική Πλατεία Ημεροβιγλίου, δεν είναι δυνατό τη στιγμή που χτίζουν χώρους  σε άλλα τοπικά διαμερίσματα στο Ημεροβίγλι να τα γκρεμίζουν .

 

Όλα τα σκουπίδια είναι πλέον εκτεθειμένα, η βρωμιά και η δυσοσμία εμφανίζονται δυναμικά, η εικόνα μας καταστρέφεται, ο αθλητικός χώρος του μπάσκετ  γίνεται δημόσιος κίνδυνος υγείας. Ανησυχούμε πλέον  γιατί σύμφωνα με την απόφαση του τοπικού συμβουλίου Ημεροβιγλίου,  30-8-16, παραδίδονται οι Δημόσιοι χώροι στα χέρια Ιδιωτών, για περεταίρω εκμετάλλευση, τη στιγμή που οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου έχουν άγνοια του θέματος.   HMEROB_KADOI2

Επιτέλους η εικόνα του Ημεροβιγλίου πρέπει να αναβαθμιστεί με σοβαρούς σχεδιασμούς και καλαίσθητες παρεμβάσεις . Ο Δήμος πρέπει να σταματήσει να εξυπηρετεί συμφέροντα κολλητών και φίλων. Το Ημεροβίγλι ανήκει σε όλους τους χωριανούς και επιχειρηματίες».

 

Μ.ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Horhe alvaro λέει:

    Όλη η φασαρία είναι για να μεταφερθούν τα σκουπίδια από την πίσω περιοχή – που είναι το ξενοδοχείο του φίλου – στο γήπεδο για να γίνει αισθητική παρέμβαση στην πίσω περιοχή. Πάλι μικρορουσφετάκια. Να να εξυπηρετηθουν οι δικοι μας και ας καει το νησί (αυτο βρηκαμε στο Face book einai etsi???)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *