ΔΗΜΟΣ: ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ

deh 1Από το Δήμο Θήρας ανακοινώνει ότι προχωρά η σταδιακή αποκατάσταση των βλαβών του εργοστασίου της ΔΕΗ. Ήδη σήμερα νωρίς το πρωί ενεργοποιήθηκε μία από τις κύριες μηχανές του εργοστασίου, ενώ το προσωπικό της ΔΕΗ καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να ενεργοποιηθούν και άλλες. Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται το αρματαγωγό Χίος που μεταφέρει ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη μεγάλης ισχύος, τεχνικούς και άλλον εξοπλισμό.

Η ηλεκτροδότηση που αυτή τη στιγμή γίνεται εκ περιτροπής τις επόμενες ώρες θα καλύπτει όλο και περισσότερες περιοχές. Υπολογίζεται ότι κατά τις πρώτες βραδυνές ώρες η ηλεκτροδότηση θα καλύπτει σχεδόν το σύνολο των νησιών μας.

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση ο Δήμος Θήρας κάνει έκκληση στους πολίτες της Σαντορίνης να δείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή, αποφεύγοντας την άσκοπη κατανάλωση ρεύματος, όπου αυτή αποκαθίσταται. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να κατανοήσουμε ότι η παραγωγή ρεύματος δεν είναι σε επάρκεια και κάποιοι από τους συνανθρώπους μας στερούνται βασικές τους ανάγκες.

Πάνω από όλα  προέχει η ασφάλεια και η υγεία των συμπολιτών μας. Για τους νεφροπαθείς συμπολίτες  μας έχει προγραμματιστεί η μετάβασή τους στη Κρήτη για την ασφαλή θεραπεία τους, ενώ στο Κέντρο Υγείας Θήρας με τις προσπάθειες του προσωπικού  εξασφαλίζεται η παροχή οξυγόνου στους έχοντες ανάγκη και αντιμετωπίζεται κάθε  έκτακτο περιστατικό.

Τηλεφωνα έκτακτης ανάγκης: ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ 2286022798

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΗΡΑΣ:  2286022659

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΗΡΑΣ: 2286360300

ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ: 2286025221

 

ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ