«ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974»

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ο ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΚΕ

 

 

 

“Αγαπητέ φίλε και φίλη, Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας στις 21 Απρίλη 1967, σε καλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974» του τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ Κυριακή, 18/06/2017, ώρα 7:00 μμ, στην Αίθουσα Συνεδρίασης του ΔΣ στο Κλειστό Γυμναστήριο Την παρουσίαση θα γίνει από τον Αναστάση Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συζήτηση. ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΚΕ

“Η ΚΟ Σαντορίνης του ΚΚΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας στις 21 Απρίλη 1967, πραγματοποιεί την παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967 – 1974», την Κυριακή 18 Ιούνη 2017, στις 19:00., στο ΔΑΠΠΟΣ (αίθουσα συνεδρίασης Δημ Συμβουλίου). Η παρουσίαση θα γίνει από τον Αν. Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η παρουσίαση γίνεται στα πλαίσια της συνολικής προσπάθειας του κόμματος να μελετήσει από την εργατική – λαϊκή σκοπιά το χαρακτήρα της στρατιωτικής δικτατορίας 1967 – 1974, τους παράγοντες που οδήγησαν στην επικράτησή της, τη σχέση της οικονομικής και της εξωτερικής πολιτικής της μ’ εκείνες της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου, τη στάση του εργατικού – λαϊκού κινήματος σε σχέση και με την προγραμματική και την οργανωτική ετοιμότητα του ΚΚΕ.

Το βιβλίο επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ και περιλαμβάνει κείμενα μιας πρώτης συλλογικής και εκτεταμένης μελέτης του Κόμματος για τη συγκεκριμένη περίοδο, εισαγωγή του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και ντοκουμέντα και αρχειακό υλικό της περιόδου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *