ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΦΗΡΩΝ

ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΟΥ

 

 

Στη διαγράμμιση του νέου Περιφερειακού των Φηρών προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Θήρας. Υπενθυμίζεται πως ο δρόμος παραδόθηκε στην κυκλοφορία πριν λίγες μέρες, ανακουφίζοντας σημαντικά το κέντρο της πόλης. Ωστόσο, υπήρχε το πρόβλημα της διαγράμμισης και η Έπαρχος Θήρας κ. Θεώνη Λειβαδάρου, έδρασε πολύ γρήγορα, εξασφαλίζοντας το σχετικό κονδύλι αλλά και την έλευση των ειδικών μηχανημάτων. Η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook, έγραψε:

 

 

Σήμερα νωρίς το πρωί έγινε η διαγράμμιση του νέου Περιφερειακού δρόμου Φηρων για την ασφάλεια τον οδηγών μας”.

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Nick λέει:

    Το ότι έχει αποκλειστεί ο δρόμος για την ΟΙΑ από τον Βουρβούλο ενδιαφέρεται κανείς; Δεν υπάρχουν επιχειρήσεις και άνθρωποι από κάτω; Κάντε κάτι άμεσα! Δεν είναι μόνο τα Φηρά. Είναι καλοκαίρι, ποιος είχε την έμπνευση να κάνουν τη διάνοιξη τώρα;

  2. Ο/Η Νίκος λέει:

    Το οδικό δίκτυο εκτός από τη διαγράμμιση χρειάζεται και τα “μάτια της γάτας”. Ιδιαίτερα ο νέος επαρχιακός που δεν έχει φωτισμό, αλλά και οι στροφές ιδιαίτερα της Οίας, όπου όλοι μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα. Αφού δε βλέπουν τις γραμμές ας αισθάνονται τους κραδασμούς. Η Σίφνος είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς σ’ αυτό τον τομέα. Χρόνια τώρα τα έχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *