ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΗΡΑΣ – ΘΗΡΑΣΙΑΣ

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ- ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 

 

 

“Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Θήρας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας για το 2018.

Το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF) το διάστημα 4-6 Μαΐου 2018, συμπεριλαμβάνοντας φέτος και τους μικρότερους μαθητές των νησιών μας, τα νηπιαγωγεία.

Τη φετινή χρονιά, το Μαθητικό Φεστιβάλ έχει και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, η οποία έχει ήδη προωθηθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Μάιο (13-14/05/2017), αγκαλιάστηκε και υποστηρίχθηκε από το σύνολο των εκπαιδευτικών, παιδιών και γονέων, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις και την προσδοκία για το επόμενο!

Πρωταρχικός σκοπός του Μαθητικού Φεστιβάλ είναι να δώσει την ευκαιρία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Σαντορίνη και τη Θηρασία να παρουσιάσουν την εξαιρετική δουλειά που κάνουν μέσα στη σχολική χρονιά σ’ ένα ευρύτερο κοινό. Μέσα σ’ έναν χώρο που θα τους παρέχει όλες τις τεχνικές και αισθητικές δυνατότητες να εκφραστούν. Το Μαθητικό Φεστιβάλ δίνει μια ευκαιρία στα παιδιά μας για συνεργασία, έκφραση, δημιουργία και αλληλεπίδραση. Έναν κοινό τόπο επικοινωνίας.

Οι άξονες δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν : Εικαστικές δημιουργίες, Μουσική – Χορός – Θέατρο, Τεχνολογία, Εκθέσεις/ Παρουσιάσεις.

Κρατήστε λοιπόν την ημερομηνία, 04 – 06 Μαΐου 2018 για το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας. Για όλα τα νέα του Φεστιβάλ αλλά και τις δράσεις της Επιτροπής Πολιτισμού επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/culturesantorini/.

Το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Δήμου Θήρας, του ΔΑΠΠΟΣ, του SAF καθώς και της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *