“ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ”

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ Β. ΣΙΓΑΛΑ- Χ. ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΘΠ

 

 

 

Κύριε Πρόεδρε,

Πήραμε τη μακροσκελή επιστολή σας, τη διαβάσαμε με μεγάλη προσοχή, προσπεράσαμε τις προσβλητικές αναφορές και τις σκόπιμες παρερμηνείες που περιλαμβάνει αλλά – οποία έκπληξη! – δεν βρήκαμε καμιά απολύτως απάντηση σε αυτά που εγγράφως σας έχουμε ζητήσει.

Αν θελήσετε να μας απαντήσετε, θα απαντήσετε εγγράφως και συγκεκριμένα σε αυτά που σας έχουν ζητηθεί.

Έχετε δημόσια γνωστοποιήσει το δούναι –λαβείν του αιρετού μέλους στη Γενική Συνέλευση, Βαγγέλη Σιγάλα με την Οργάνωση, για την τιμή που πληρώθηκε τα σταφύλια που προσκόμισε. Χαρακτηριστικά είπατε « και ο Βαγγέλης ο Σιγάλας πληρώθηκε 3 ευρώ το κιλό τα σταφύλια του, αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα ότι πληρώθηκε 50 λεπτά παραπάνω από τους άλλους παραγωγούς, αποκρύπτοντας ότι τα σταφύλια που προσκομίζει στην ΄Ενωση και μόνο στην Ένωση , χρόνια τώρα , έχουν μια διαφορετική καλλιέργεια δαπανηρότερη από την συνηθισμένη γιατί είναι βιολογική.

Δημιουργώντας την εντύπωση στον ακροατή ότι και ο συγκεκριμένος παραγωγός, Βαγγέλης Σιγάλας , «τρώει» από την ΄Ενωση.

Εάν επιμείνετε στη σιωπή σας, να μη δημοσιοποιείτε τι σχέση οικονομική, έχουν και τα υπόλοιπα αιρετά μέλη με την Οργάνωση δηλαδή τι ποσότητες σταφυλιών προσκόμισαν και σε τι τιμή πληρώθηκαν, τι εργολαβίες, τι προμήθειες υλικών και τι εργασίες, έχουν πραγματοποιήσει αιρετά μέλη της ΄Ενωσης, αμειβόμενοι από ίδιους πόρους της, αλλά και από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε.

Για όλα τα παραπάνω απαντήστε μας επιπλέον και με ποια κριτήρια και από ποιόν επιλέχτηκαν οι συγκεκριμένοι .

Τέλος , ποια συγγενικά πρόσωπα των αιρετών μελών απασχολούνται σε υπηρεσίες της ΄Ενωσης;.

Είναι γελοίο, να προσπαθούμε να αποκρούσουμε τη λάσπη , τη συκοφαντία και την ψευδολογία, που χρησιμοποιείτε σε βάρος μας και σεις αυτό να το μεταφράζετε ως πόλεμο κατά των συμφερόντων της Οργάνωσης.

Σας δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τα συμφέροντα της ΄Ενωσης και γενικότερα του συνεταιριστικού κινήματος όπως πάντα πράτταμε. Δεν μας τρόμαξαν και ούτε μας τρομάζουν οι οποιεσδήποτε απειλές σας. Όσο θα συνεχίζετε να μην δίνετε απαντήσεις για το «αλισβερίσι» των υπόλοιπων αιρετών μελών, έχουμε κάθε δικαίωμα να σας αποκαλούμε αοριστολόγο, ψευδολόγο, συκοφάντη και τελικά –τελικά πολιτικό απατεώνα, μιας και ανοίξατε το δρόμο, με την τροποποίηση του καταστατικού και τις ενέργειές σας, η Ένωση να περιέλθει σε ιδιωτικά χέρια.

Οι αντιπρόσωποι του Συνεταιρισμού Επισκοπής

Χαράλαμπος Νομικός και Βαγγέλης Σιγάλας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *