ΔΕΔΔΗΕ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΑΛΛΑ «ΕΚΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ»

ΔΕΔΔΗΕ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΑΛΛΑ «ΕΚΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ»

Επισήμως και με κάθε επισημότητα, ο επίσημος Διαχιεριστής Ενέργειας, αναγγέλει τν επίσημη λήξη του μπλακ άουτ

Επισήμως και με κάθε επισημότητα, ο επίσημος Διαχιεριστής Ενέργειας, αναγγέλει τν επίσημη λήξη του μπλακ άουτ

  Ανακοίνωση με την οποία αναγγέλλεται το τέλος του ενεργειακού βασανιστηρίου που υφίσταται από το πρωί της Τρίτης η Σαντορίνη, εξέδωσε ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ). Λόγω της ακρίβειας πάντως που διέκρινε τις προηγούμενες επίσημες ανακοινώσεις του επίσημου φορέα ενέργειας, που με επίσημο τρόπο και γενικώς με κάθε επισημότητα, ανακοίνωνε το επίσημο πρόγραμμα διακοπών ρεύματος, είναι καλό είναι –ανεπισήμως-  να έχετε σε εύκολο σημείο κεριά, λάμπες πετρελαίου, γκαζιέρες, φακούς, σίγλες και κουβάδες. Επίσης, φορτίστε τα κινητά σας τώρα που μπορείτε, ελέγξτε τις ηλεκτρογεννήτριες όσοι έχετε, πλύντε τα σεντόνια των ξενοδοχείων και εκείνες τις μισοκαμένες λαμπάδες από το Πάσχα μην τις καταχωνιάστε, ίσως χρειαστούν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ

  «Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ενημερώνει ότι, λόγω βελτίωσης της παραγωγικής ισχύος του Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ ΑΕ, με τα σημερινά δεδομένα και εκτός σοβαρού απροόπτου, διαφαίνεται ότι δεν θα απαιτηθεί εκ περιτροπής διακοπή ηλεκτροδότησης στα νησιά Θήρα και Θηρασία, σήμερα 17/08/2013.

Ωστόσο διευκρινίζεται ότι τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ενδέχεται να προβούν σε έκτακτες περικοπές ηλεκτροδότησης μικρών τμημάτων γραμμών, για περιορισμένη χρονική διάρκεια, εφόσον κριθεί αναγκαίο για την ασφάλεια του Δικτύου.

Παρακαλούμε και πάλι θερμά για τον περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην απολύτως απαραίτητη, ώστε να καταστεί εφικτή η με τον καλύτερο τρόπο κατανομή της διαθέσιμης ισχύος.

Το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών».