ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΑΠΠΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

 

afisa-christougenna-2016 «Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2016

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2017 έχει ήδη αρχίσει και ο Δήμος Θήρας μαζί με τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι σε μια τόσο αγαπημένη περίοδο για μικρούς και μεγάλους.

Με στόχο όσοι κάτοικοι παραμείνουν στο νησί αυτές τις ημέρες να τους δοθεί η ευκαιρία να αφεθούν στη μαγεία των εορτών και να νοιώσουν το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προσκαλούν όλους τους κατοίκους κι επισκέπτες της Σαντορίνης να συμμετάσχουν στις φετινές εκδηλώσεις.

Από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του θα επισκεφθούν τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά του νησιού φέρνοντας στους μαθητές των σχολείων το πνεύμα των Χριστουγέννων, φορτωμένοι με γλυκές εκπλήξεις και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

Επίσης, από την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 θα δοθούν τέσσερις δωρεάν παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Πρόκειται για το Χριστουγεννιάτικο έργο “Το Πνεύμα Των Χριστουγέννων” σε σκηνοθεσία Μάριου Ιορδάνου και θεατρική διασκευή Σοφίας Καζαντζιάν. Η παράσταση βασίζεται στο αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς και είναι η πιο δημοφιλής παγκοσμίως χριστουγεννιάτικη ιστορία του θείου Σκρουτζ! Συνδυάζει θέατρο, χορό, μουσική Μότσαρτ και Μπετόβεν, χριστουγεννιάτικα τραγούδια με συνοδεία κιθάρας και κρουστών, κείμενα σπουδαίων κλασικών σε θεατρικές διασκευές γεμάτες μηνύματα για τα παιδιά, γέλιο και διαδραστικότητα. Η σειρά των παραστάσεων έχει ως εξής:

  • Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 (18:00) – Πολιτιστική Αίθουσα Εμπορείου.
  • Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου (18:00) – Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου Μεσαριάς.
  • Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (10:00) – Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας.
  • Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (18:00) – Χριστιανική Εστία Φηρών.

Η… καρδιά όμως των Χριστουγέννων θα χτυπάει για άλλη μία χρονιά στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό”. Από τις 17 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 3 Ιανουαρίου 2017 καθημερινά 12:00 – 21:00 όλη η μαγεία των εορτών θα βρίσκεται στον Κεντρικό Σταθμό των ΚΤΕΛ στα Φηρά. Τρενάκι, παγοδρόμιο, bungee τραμπολίνο, παιδότοποι, Άγιος Βασίλης, face painting, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, παραμύθια και πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους».

afisa-christougenna-2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *