ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ PLAY OFF Η CALDERA COLLECTION

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

patiniotis3_3812

“Ο επικεφαλής του ομίλου επιχειρήσεων CALDERA COLLECTION κ. Σπύρος Πατηνιώτης- βασικός χορηγός του ΑΟ Θήρας.

“Ο επικεφαλής του ομίλου επιχειρήσεων CALDERA COLLECTION κ. Σπύρος Πατηνιώτης, (βασικός υποστηρικτής του ΑΟ Θήρας), με χαρά και υπερηφάνεια, συγχαίρει την ομάδα για τη συμμετοχή της στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας γυναικών στο Βόλεϊ.
Με γνώμονα το κοινό καλό για τον τόπο μας,και πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός συμβάλλει γενικότερα στην ανάδειξη της κουλτούρας και του πολιτισμού του νησιού, η CALDERA COLLECTION, αναλαμβάνει όλο το κόστος παραγωγής της μετάδοσης των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στη Σαντορίνη ανάμεσα στον ΑΟ Θήρας και τον Ολυμπιακό, καθώς και τη φιλοξενία τεχνικών και Δημοσιογράφων της ΕΡΤ που θα επισκεφτούν το νησί μας.
Μέσα από την Δημόσια τηλεόραση, πέρα από τους αγώνες, θα έχουμε την ευκαιρία να προβάλλουμε την ποιότητα των επιχειρήσεων του νησιού και φυσικά τις ομορφιές του, που για μια ακόμη φορά θα κάνουν το γύρο της Ελλάδας, και όχι μόνο.
Τέλος, θα θέλαμε, να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Λιμενάρχη Θήρας, κ. Εμμανουήλ Βασαλάκη, ο οποίος και αυτή τη φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθεια καθώς φρόντισε για τη μεταφορά του συνεργείου της ΕΡΤ στη Σαντορίνη.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *