ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ

estia_theatro skion«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Σας καλούμε στις πρώτες εκδηλώσεις του συλλόγου μας για το 2014:

Το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, ώρα 20.30, στην ετήσια χοροεσπερίδα που ο σύλλογος συνδιοργανώνει με τον Αθλητικό Όμιλο Πύργου στην ταβέρνα Πύργος. Θα μας διασκεδάσει το μουσικό συγκρότημα THIRAIOI BAND και τα χορευτικά σχήματα της Εστίας. Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ και 15 ευρώ για τα παιδιά Το εισιτήριο θα είναι και λαχνός για την κλήρωση των δώρων προσφορά του συλλόγου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πύργου.  Το ίδιο βράδυ θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας της Εστίας.

Το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου στο εντευκτήριο του συλλόγου θα δοθούν δύο παραστάσεις του Θιάσου Σκιών Τάσου Γεωργίου στις 11.00 και στις 15.00. Οι παραστάσεις είναι προσφορά της Εστίας δωρεάν για τα παιδιά του σχολείου Πύργου και τα μέλη του συλλόγου.

Σας ανακοινώνουμε επίσης ότι την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου ώρα 10.00 έως 15.00, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μέχρι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΩΡΖΟΣ ΜΑΚΗΣ                                                    ΦΥΤΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ