ΧΑΛΑΡΗΣ: Η «ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ» ΚΑΙ «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ»

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟxalaris_anakyklosi

 

Επικρατεί “ομερτά στο Δήμο” ισχυρίστηκε ο κ. Γιώργος Χάλαρης, στην πολύκροτη συνέντευξή του στο “Volcano TV”.

 

 

 

 

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα (ελάχιστης διάρκειας).

 

 

«Εγώ δεν είμαι μπαμπούλας», είπε χαρακτηριστικά, «προσπάθησα να βρίσκομαι στις παρυφές του νομοθέτη όχι στην  καρδιά, γιατί θέλω να κάνουμε έργο[…] . Όταν ήταν αντιπολίτευση ο Νίκος ο Ζώρζος, από το πρωί μέχρι το βράδυ, έλεγε ότι ο Άγγελος ο Ρούσσος παρανομεί, αυθαιρετεί, τον κατήγγελλε και τα λοιπά. Αν ήταν αλήθεια ή όχι το έκρινε η κοινωνία ή οι αρμόδιοι. Εγώ λοιπόν αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι πως αυτό που κατήγγελλε πριν τον Άγγελο Ρούσσο, το κάνει ο ίδιος με το παραπάνω».

Υποστήριξε επίσης πως οι απευθείας αναθέσεις, αποτελούν κοινό τόπο για το Δήμαρχο και τους εκτελεστικούς του συνεργάτες, ενώ  απέκρουσε τη δικαιολογία ότι δεν μπορούν να προσληφθεί προσωπικό για την καθαριότητα. «Είπε ο Δήμαρχος, όταν έφερε την εισήγησή του για την καθαριότητα, ότι μας απαγορεύουν να προσλάβουμε προσωπικό. Κι εγώ τους λέω: «Λέτε ψέματα». Το λέω και σήμερα. Η εγκύκλιος 27 του 2015 του Υπουργείου Εσωτερικών, που τους την κατέθεσα και την παρέπεμψα, αλλά κανένας δεν πήγε να τη διαβάσει, λέει  πως στην ανταποδοτικότητα, δηλαδή στην καθαριότητα, δεν απαγορεύονται οι προσλήψεις».

Ο κ. Χάλαρης παρουσίασε μάλιστα την υπογεγραμμένη από το Δήμο σύμβαση, με εταιρεία που έχει έδρα το Αίγιο, χαρακτηρίζοντάς την παράνομη, για πολλούς λόγους. «ΒΙΝΤΕΟ»

Υποστήριξε επίσης ότι αν αθροιστούν τα χρήματα που δαπανώνται για παρεμφερείς με την καθαριότητα δραστηριότητας, προκύπτει ένα πολύ μεγάλο ποσό που γρύζει γύρω από τα ίδια πρόσωπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *