ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ: ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ: ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Τα πάντα λειτούργησαν σωστά, σύμφωνα με τους Υπουργούς

Τα πάντα λειτούργησαν σωστά, σύμφωνα με τους Υπουργούς

  «Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα το ατύχημα στη ΔΕΗ Σαντορίνης», δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης, που συνοδευόμενος από την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, και τον Διοικητή της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό επισκέφθηκαν το νησί. Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη, η αντίδραση της κυβέρνησης και της εταιρείας ήταν άμεση, ενώ σημείωσε ότι απόψε, το πολύ αύριο θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο νησί. Επίσης απηύθυνε ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους, ισχυριζόμενος ότι «όλοι λειτούργησαν σαν μια ομάδα».

  «Όλο το προηγούμενο διάστημα, κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας- μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας- για να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες, είπε από την πλευρά της η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Είπε επίσης πως δεν υπήρξαν ακυρώσεις πτήσεων και σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανακοίνωσε ότι «αποφασίστηκε ο ΕΟΤ να διαμορφώσει άμεσα καμπάνια προβολής της Σαντορίνης στα social media, και να σχεδιάσει την αναβαθμισμένη παρουσία του νησιού στη Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου (WTM) τον προσεχή Νοέμβριο».

  Ο κ. Ζερβός ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους και επισκέπτες της Σαντορίνης για την ταλαιπωρία που υπέστησαν και τόνισε: «Ελπίζω ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα και για τη Σαντορίνη και για εμάς».