ΑΣ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!

ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

 
μημεινουμεσταλόγιαΗ ομάδα ‘’Ας μην μείνουμε στα λόγια’’ με την βοήθεια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Επισκοπής Γωνίας και Οίας (Σαντορίνη) θα συγκεντρώσει καινούρια βιβλία και παραμύθια για όλες τις παιδικές και εφηβικές ηλικίες. Κατόπιν στέλνονται στις Ογκολογικές κλινικές παίδων της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης και στο τμήμα μαγνητικού αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία! Η συμμετοχή είναι προεραιτική και εθελοντική !
Όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος στη δράση « κάνοντας ένα παιδί να ξαναγελάσει διαβάζοντας».
Παραλαβές υλικού θα κάνουμε μέχρι την Παρασκευή 22/5/2015 στον παιδικό σταθμό Οίας, στον παιδικό σταθμό Επισκοπής Γωνιάς και στο γραφείο του Οργανισμού Κοιν. Μέριμνας κ Παιδείας(κλειστό γυμναστήριο, Καρτεράδος), τα πρωινά-εργάσιμες ημέρες.

Ας μην μείνουμε στα λόγια!!! Βιβλία και παραμύθια! Πάμε να μαζέψουμε βιβλία και παραμύθια για όλες τις παιδικές και εφηβικές ηλικίες, να τα μοιράσουμε στα παιδιά που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές όλης της χώρας και να τους δώσουμε μια νότα διασκέδασης, μέσα από τις μοναδικές εμπειρίες που μας δίνει το διάβασμα!!!

Αγοράζετε το υλικό και το στέλνετε ταχυδρομικά στην διεύθυνση »ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ, ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ, PR 13401 ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ»

Για αποστολές με Courier επικοινωνήστε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα

Για απευθείας παράδοση στην πόλη της Θεσσαλονίκης επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα με την Κατερίνα Τσαμπά

Για απευθείας παράδοση στην πόλη του Ηρακλείου της Κρήτης επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα με την Λίλιαν Βελεγράκη

Για απευθείας παράδοση στην πόλη της Σαντορίνης επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα με την Vale Koutoula

Παραλαβές υλικού θα κάνουμε μέχρι το τέλος του Μαίου, ελπίζω να σας φτάνει ο χρόνος, στο μεταξύ επικοινωνήστε την δράση σε φίλους, εργασιακούς χώρους κλπ΄.

Τον Ιούνιο θα ανακοινωθούν ανοιχτές δράσεις τυλίγματος των δώρων

Πάμε;;;;;;;;;;;;;;;;;