ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ-ΓΕΩΘΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ “LET’ S DO IT”

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΑΣ – ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ

 

 

 

“Στο πλαίσιο των Εθελοντικών και Εκπαιδευτικών Περιβαλλοντικών Δράσεων τους, ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε προχώρησαν την Κυριακή 02/04/2017 στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Περίσσας – Περίβολου, σε συνέχεια και της προηγούμενης δράσης την Κυριακή 19 Μαρτίου στην παραλία Καμαρίου. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης «Let’s do it Greece 2017», με τη φετινή συμμετοχή να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη.

Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ιδιαίτερα δε με τη σημαντική παρουσία των μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων του Εμπορείου, συλλόγων, αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Μέσα σε μια ευχάριστη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, τα μικρά παιδιά έμαθαν τη σημασία της ανακύκλωσης και τις βασικές αρχές της προστασίας της φύσης. Ενέργειες σαν και αυτές μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για τους μαθητές στη δημιουργία ενεργών και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένων πολιτών, ιδιαίτερα μέσω της σχολικής κοινότητας.

Στους εθελοντές μοιράστηκαν γάντια, σακούλες, μικρά σνακ και άφθονα νερά. Στο τέλος της δράσης, η ΓΕΩΘΗΡΑ προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μπλουζάκια.

Ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., ευχαριστούν όλους τους εθελοντές, φορείς, γονείς, παιδιά και ενηλίκους, που συμμετείχαν και ευελπιστούμε ότι από κοινού θα περάσουμε το μήνυμα για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον!

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε σε επόμενες δράσεις μας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.letsdoitgreece.org , για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτή, την ιστοσελίδα του Δήμου Θήρας, (www.thira.gov.gr ), την ιστοσελίδα της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. (www.geothira.gr ) αλλά και τη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/geothira/?fref=ts) για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτήν, παλαιότερες, αλλά και επόμενες Περιβαλλοντικές μας Δράσεις”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *