ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ-ΠΕΡΙΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΘΗΡΑ

 

 

“Ολοκλήρωση Εργασιών Συντηρήσεως και Αποκατάστασης Οδοφωτισμού Παραλιακών Δρόμων Καμαρίου και Εμπορείου Θήρας

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Αντικατάστασης του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού και Φωτιστικών Σωμάτων του παραλιακού πεζοδρόμου Καμαρίου. Ο φωτισμός που επιλέχθηκε καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ορατότητας σε όλο το μήκος και πλάτος του πεζοδρόμου, ενώ είναι διακριτικός και σύμφωνος με το χαρακτήρα των καταστημάτων της περιοχής. Η νέα καλωδιακή εγκατάσταση εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του δικτύου, ενώ έχει προβλεφθεί και εγκατασταθεί η απαραίτητη υποδομή για την ανάπτυξη ασύρματου δικτύου ίντερνετ (WiFi) στο εγγύς μέλλον.

Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Συντήρησης και Αποκατάστασης των Φωτιστικών Σωμάτων του παραλιακού δρόμου Περίσσας – Περιβόλου – Αγίου Γεωργίου Εμπορείου, τα οποία είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές από αγνώστους κατά το προηγούμενο διάστημα.

Οι εργασίες αυτές είναι υψηλής σημασίας για τους κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες της περιοχής, καθώς ευνοούν και διευκολύνουν την ασφαλή χρήση των εν λόγω δρόμων κατά τις νυχτερινές ώρες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής για την κατανόηση που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια των εργασιών και να παρακαλέσουμε άπαντες να σεβαστούν τις υποδομές του Δήμου μας ώστε να μην επαναληφθούν οι καταστροφές των προηγούμενων μηνών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *