ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΙΚΙΝΟ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ

ΟΙ ΤΡΑΤΕΣ ΚΑΙ Η «ΨΥΧΡΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ»

 

 

UnDEH  Σε βλάβη στο υποθαλάσσιο καλώδιο, οφείλεται η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Σίκινο και Φολέγανδρο. Όπως είπε ο Δήμαρχος Σικίνου κ. Μαράκης, οι τεχνικοί, είπαν πως τη ζημιά προκαλούν οι ανεμότρατες που «γδέρνουν» το καλώδιο, δημιουργώντας, σοβαρό πρόβλημα. Η βλάβη αποκαθίσται, ενώ τα βησιά, μετά από 32 ώρες διακοπής τροφοδοτούνται από μια μηχανή παραγωγής που έχει τοποθετηθεί σε … λιβάδι στην Αλλοπρόνοια.

 

Την  ίδια στιγμή, οι παλιοί σταθμοί παραγωγής, έχουν αποψιλωθεί εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα κάθε διακοπή να απαιτεί ολόκληρη επιχείρηση, εκ μέρους της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ. Το πιο συνετό θα ήταν να παραμείνουν σε «ψυχρή εφεδρεία» και κάθε βλάβη να αντιμετωπίζεται εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ

DEDDHE

 

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει πως σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στις 19:35 αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση στη Σίκινο και στις 20:10 στη Φολέγανδρο. Η ηλεκτροδότηση των δύο νησιών επετεύχθη αφού ολοκληρώθηκε η μεταφορά, η τοποθέτηση και η σύνδεση των αναγκαίων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών από τη ΔΕΗ Α.Ε. Η διακοπή ρεύματος στα δύο νησιά σημειώθηκε εχθές, Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, μετά από βλάβη που προκλήθηκε στην υποβρύχια διασύνδεση από την Ίο προς τη Σίκινο. Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει για μια ακόμη φορά τη λύπη του για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι καταναλωτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *